iwy cim canım işallah hiç bi şey olmaz dr. ara söyle bende dün gece 11 30 da yaptım çatlatma ignemi işallah ikimizde güzel haberlerle döneriz pazartesi 10 da merkezde olcam 11 gibi toplarız dediler
ya yalan söyle iğnem bozukmuş de rengi dönüktü falan de yenisini anca nöbetci eczaneden buldum ondan falan de
Kesin azarı yiycem kızlar özel merkeze gitmiyorum hastane yani ve kimsenin numarasıda yok. Sabah 8 de sperm vermek için gidecektik artık söyliycem ve nolcak bilmiyorum.
Kızlar saat 22.00 de yapmam gereken ovitrelleyi yapmayı unutmuşum. 10 dak. falan önce farkettim hemen yaptım. Nolcak şimdi???? Pazartesi 10 da opu vardı off yaa...çok kötüyüm.
ojeyi bilmiyordum canım ben, ilk defa duydum iyi oldu söylediğin çıkaralım bari neme lazım
iwy canım benim yumuşlar toplandı allaha şükür 16 tane sen ne yapyın işallah sendende güzel haberler bekliyorum
Merhaba kızlar ben geldim sabah gider gitmez söyledim iğneyi yanlış yaptığımı 11'de alalım dediler. Kızmadılar bişey demediler Allahtan :) 5 tane yumurtam toplandı ve bugün aldığımız haberle 3'ü döllenmiş biraz az ama napalım inşallah gelişmeleri devam eder.
canım hadi geçmiş olsun ve de hayırlı olsun...........inşaallah 3üde transferle birlikte sana tutunur canım benim...........ve hamiş olursun:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:
Merhaba aradan yillar gecmis ama sizimle aynis sorunu yasiyorm ve yarin opum var ..skinti oldumu gec yapmaniz ben yarim saat gec yaptim cevaplarsaniz cok mutlu olurumKızlar saat 22.00 de yapmam gereken ovitrelleyi yapmayı unutmuşum. 10 dak. falan önce farkettim hemen yaptım. Nolcak şimdi???? Pazartesi 10 da opu vardı off yaa...çok kötüyüm.
iwy cim canım işallah hiç bi şey olmaz dr. ara söyle bende dün gece 11 30 da yaptım çatlatma ignemi işallah ikimizde güzel haberlerle döneriz pazartesi 10 da merkezde olcam 11 gibi toplarız dediler
[/QUOTE
Bi sorun cktimi peki gec yaptginiz icin bende ayni sorunu yasiyorum ve cumartesi gecesi kimseye ulasamiyorum
Lutfen cevap verirmisnzKesin azarı yiycem kızlar özel merkeze gitmiyorum hastane yani ve kimsenin numarasıda yok. Sabah 8 de sperm vermek için gidecektik artık söyliycem ve nolcak bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?