off çatlatma iğnesi yanlış saatte yaptım

iwy cim canım işallah hiç bi şey olmaz dr. ara söyle bende dün gece 11 30 da yaptım çatlatma ignemi işallah ikimizde güzel haberlerle döneriz pazartesi 10 da merkezde olcam 11 gibi toplarız dediler

sağol canım inşallah kaliteli güzel yumurtalarımız olmuştur, güzel haberler alırız transferimizde aynı gün olur muhtemelen hadi hayırlısı bakalım :) şimdiden geçmiş olsun sana...

ya yalan söyle iğnem bozukmuş de rengi dönüktü falan de yenisini anca nöbetci eczaneden buldum ondan falan de

ya yalan söyle iğnem bozukmuş de rengi dönüktü falan de yenisini anca nöbetci eczaneden buldum ondan falan de

yerimseniben beceremem canım ben ya...kızarır bozarırım. Hemde hayırlı işe yalan katmayım dimi nolur nolmaz :(

Kesin azarı yiycem kızlar özel merkeze gitmiyorum hastane yani ve kimsenin numarasıda yok. Sabah 8 de sperm vermek için gidecektik artık söyliycem ve nolcak bilmiyorum.

birşey olmaz ayarlarlar sabah o zaman. zaten hastane olsaydı arıyorlar onlar tekrar kontrol için. beni almandan aramışlardı dün kaçta yaptınız iğneyi diye sorup bir daha makyaj parfüm oje olmasın diye tembihlemişlerdi. yaaa bu oje niye zararlı ki? hadi toplamada anladık yumurtalar kokuya vs karşı hassas ama histeroskopide de oje vardı hem el hem ayak ojeleri çıkarttırdılar :uhm:

ojeyi bilmiyordum canım ben, ilk defa duydum iyi oldu söylediğin çıkaralım bari neme lazım

Kızlar saat 22.00 de yapmam gereken ovitrelleyi yapmayı unutmuşum. 10 dak. falan önce farkettim hemen yaptım. Nolcak şimdi???? Pazartesi 10 da opu vardı off yaa...çok kötüyüm.

bisey olmaz canim cok gecikmemissin zaten ....korkmana gerek yok...

ojeyi bilmiyordum canım ben, ilk defa duydum iyi oldu söylediğin çıkaralım bari neme lazım

çıkar canım zaten onlar görürlerse asiton ve pamuğu dayıyorlar. hatta cansdı galiba bilmiyormuş parfüm sıkıp makyaj yapıp gitmiş odada duşa sokmuşlar. hepsi yasak aklında olsun yerimseniben

Anaaaa kıs ben o stresle hödük gibi gidiyorum toplamaya transfere :)

ben küpelerimi bile çıkartıyorum transferde. banyomu bile 1 gün öncesinden yapıyorum. kokulu sabun bile kullanmıyorum zeytinyağlı sabun.... herşeye dikkat ettmemerağmen yine de olumsuzz:ecrin_bebek:

kızlar oje önemli çünkü vücutta bi komplikasyon olduğunda tırnaklar morarıyor..onu alamak için tırnaklara bakıyorlar...

iwy canım benim yumuşlar toplandı allaha şükür 16 tane sen ne yapyın işallah sendende güzel haberler bekliyorum

Merhaba kızlar ben geldim sabah gider gitmez söyledim iğneyi yanlış yaptığımı 11'de alalım dediler. Kızmadılar bişey demediler Allahtan :) 5 tane yumurtam toplandı ve bugün aldığımız haberle 3'ü döllenmiş biraz az ama napalım inşallah gelişmeleri devam eder.

iwy canım benim yumuşlar toplandı allaha şükür 16 tane sen ne yapyın işallah sendende güzel haberler bekliyorum

OOO gözün aydın canım süper valla. Benim 5 yumurta çıkmış 3'ü döllenmiş. Senin kaçı döllenmiş transfer günün belli oldumu?

Merhaba kızlar ben geldim sabah gider gitmez söyledim iğneyi yanlış yaptığımı 11'de alalım dediler. Kızmadılar bişey demediler Allahtan :) 5 tane yumurtam toplandı ve bugün aldığımız haberle 3'ü döllenmiş biraz az ama napalım inşallah gelişmeleri devam eder.

canım hadi geçmiş olsun ve de hayırlı olsun...........inşaallah 3üde transferle birlikte sana tutunur canım benim...........ve hamiş olursun:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

canım hadi geçmiş olsun ve de hayırlı olsun...........inşaallah 3üde transferle birlikte sana tutunur canım benim...........ve hamiş olursun:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

çooook teşekkür ederim canım inşallah...yarın transferim var. İnşallah bekleyen herkes güzel sonuçlar alır.

canım benimde 6 tane döllenmiş transferin ne zamanbenimki perşembe

Kızlar saat 22.00 de yapmam gereken ovitrelleyi yapmayı unutmuşum. 10 dak. falan önce farkettim hemen yaptım. Nolcak şimdi???? Pazartesi 10 da opu vardı off yaa...çok kötüyüm.
Merhaba aradan yillar gecmis ama sizimle aynis sorunu yasiyorm ve yarin opum var ..skinti oldumu gec yapmaniz ben yarim saat gec yaptim cevaplarsaniz cok mutlu olurum

iwy cim canım işallah hiç bi şey olmaz dr. ara söyle bende dün gece 11 30 da yaptım çatlatma ignemi işallah ikimizde güzel haberlerle döneriz pazartesi 10 da merkezde olcam 11 gibi toplarız dediler
[/QUOTE
Bi sorun cktimi peki gec yaptginiz icin bende ayni sorunu yasiyorum ve cumartesi gecesi kimseye ulasamiyorum

Back
X