Saç Rengi ve Saç Boyama off moralim bozuk berbat oldum

cileli0001

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2015
45
7
33
Kizlar yardim edin yeni üye oldum bunun icin napicami bilmiyorum benm eski saclarim siyah kizildi gitim dün sacima acici aldim ve turuncu oldu küllu kumral istiyordum güya sonra gitim 9.00 aldm ya dahada beter turuncu sari igrenc bir renk oldu ya yardm.edin sali günu ucakla izine gidiyorum napicam 7.1 ile 8.1 karistirimi allah rizasi icin yardim edin ltfn cokda koyu bi renk istemiyorum nasıl yapim sadece 7.1 sürsem cok koyu olmazmi 8.1 7.1 karistirimi tek turunculuk kapasin

Acil yardm fazla zamanimda yokki sali gidiyorum rezil gibi cikmayim millete kuaför demeyin ben yurtdisinda kaliyorum ve malum cok pahali

Canım kuaföre gitsene belli ki kendin yapamıyorsun tatile de gidecekmişsin zaten. Daha kötüsü olmadan git bi kuaföre. Orda yaptırmayacaksan bile çalışanlara sor yardımcı olsunlar sana.

Sanmıyorum nasil sorimmki su halime bana gülerler rezil gibiyim
Kafana bi şapka tak öyle git canım. Kuaförde yaptırman için belki söylemezler gittiğin de dersin ki ben şu gün gelicem saçlarımı boyamaya nasıl yapıcaksınız ne kullancaksınız falan. Onlar anlatırlar zaten sende onların dediği gibi evde uygularsın olma mı

Off kizlar yardm edin bilgisi olan varmi turunculuk nasil gider :KK43:(aynaya baktikca sok oluyorum bu hal ne diye off off

Kafana bi şapka tak öyle git canım. Kuaförde yaptırman için belki söylemezler gittiğin de dersin ki ben şu gün gelicem saçlarımı boyamaya nasıl yapıcaksınız ne kullancaksınız falan. Onlar anlatırlar zaten sende onların dediği gibi evde uygularsın olma mı
Bugün heryer kapali burda pazar günleri

Bilgisi olan varmi turuncu sacdan kurtulmak icin :KK43:(
Canım 7.1boya. Turunculuk gitsin. Koyu olur diye dert etme, zaten akacak. 1boyamada boya hop saça yapışmaz zaten. Tatile çıkcakmışsın mademki idareten yap bunu, atlat tatili sonra yine yaz bize :)

Canım 7.1boya. Turunculuk gitsin. Koyu olur diye dert etme, zaten akacak. 1boyamada boya hop saça yapışmaz zaten. Tatile çıkcakmışsın mademki idareten yap bunu, atlat tatili sonra yine yaz bize :)
Ayy canm 7.1 vurim demi 8.1 yapsam işe yaramaz değilmi ilk defa sacimi acim dedim rezil rüsva etim kendimi :))

Hangi marka yapim burda koleston yok loreal garnier schwarzkopf markalari var hangisi iyi olur bilemedim
Bak marka konusunda ben de iyi değilim :) ama dediğim gibi şimdilik 7.1yap. Tatili atlat zaten o da akıp gider bu süreçte. sonrasını da o zaman düşünürüz :)))

X