off sorun mu var acaba :(

sweetboncuk

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2015
4
1
31
mrb. kızlar ben 1.5 yıllık evliyim eşimin işi gereği uzun yola gidip geliyor evlendiğimizden beri tamen en uzun geçirdiğimiz gün sayısı 2 aydır ve gerisi hep 3 ayda bir 10 günlüğüne geliyor ama 3 ay sonra bu tamamen bitcek başka bir iş bakcak benim asıl sorum biz bebek düşünüyoruz ama olmuyor ocagın 17sinde yine geldi izine 10 gün kaldı hiç korunmadık ben ocagın 8inde adet oldum eşim geldiğinde adetim yeni bitmişti 28-29 günde adet olurum bu ay hamile kalırım diye çok bekledim çok umitlendim gerçekten olacağına inandım çünkü adetim 3gün gecikti fakat bu sabah adet oldugumu gördüm acaba niye böyle oluyor bi fikriniz varmı sorun mu var ya da düzenli cinsel ilişkimiz olmadıgı içinmi niye böyle git gide morelim bozuluyo :KK43:

mrb. kızlar ben 1.5 yıllık evliyim eşimin işi gereği uzun yola gidip geliyor evlendiğimizden beri tamen en uzun geçirdiğimiz gün sayısı 2 aydır ve gerisi hep 3 ayda bir 10 günlüğüne geliyor ama 3 ay sonra bu tamamen bitcek başka bir iş bakcak benim asıl sorum biz bebek düşünüyoruz ama olmuyor ocagın 17sinde yine geldi izine 10 gün kaldı hiç korunmadık ben ocagın 8inde adet oldum eşim geldiğinde adetim yeni bitmişti 28-29 günde adet olurum bu ay hamile kalırım diye çok bekledim çok umitlendim gerçekten olacağına inandım çünkü adetim 3gün gecikti fakat bu sabah adet oldugumu gördüm acaba niye böyle oluyor bi fikriniz varmı sorun mu var ya da düzenli cinsel ilişkimiz olmadıgı içinmi niye böyle git gide morelim bozuluyo :KK43:

O ilk seferde hamile kakmalar filmlerde oluyor daha çok. Doktorlar 1 yila kadar denemesini 1 yilin sonunda olmuyorsa endişe edilmesini söyler genelde.

yumurtlama zamanına denk gelmiyor mu acaba buluşmalarınız, yumurtlama zamanını çoğu kadın hisseder bence o aralar yoğunlaşın
hisseder derken adet olmadığın halde adetmiş gibi kasıklarında belinde rahatsız etmeyen bi ağrı gibi bişey olur, işte o yumurtlama ağrısı

Hayirlisi olsun canim gec olsun guc olmasin rabbim gonlune gore verir insallah bence bi doktora gorun uzun bi sure oldugu icin yumurtalar tembellesiyor olabilir

Ben bi ornek anlaticam. Bizim bi komsumuz vardi. Kocasi fransadaydi, vize alacaklardi falan. Neyse adam 3 4 yilda bir geliyordu. 1 hafta kalip gidiyordu. Bi bakiyorduk ki kadin hamile kalmis :KK48:

Nasipse olur. Ama bence esiniz duzenli bir ise girmeden cocuk dusunmeyin zaten...

Ben bi ornek anlaticam. Bizim bi komsumuz vardi. Kocasi fransadaydi, vize alacaklardi falan. Neyse adam 3 4 yilda bir geliyordu. 1 hafta kalip gidiyordu. Bi bakiyorduk ki kadin hamile kalmis :KK48:

Nasipse olur. Ama bence esiniz duzenli bir ise girmeden cocuk dusunmeyin zaten...

işte bazılarının 3-4 yılda bir gelmesine rağmen şıp diye oluyo benım niye olmuyoki :KK43: çok kafama takıyorum

Iliskin düzenli degilki bacim,ayda on gün nedir...esin gelsin düzenli iliskin olsun baktin bir sene tik yok bi doktora gözükürsün

Kafana takma arkadaşım. Hayırlısını iste. Nasibinde varsa er ya da geç olacaktır. Her insanda ilk ilişkide hamile kaçınılacak diye birşey yok. Yumurtlama günleri yoğunlaşmak gerekiyor. 1 yıl deneyin olmazsa Dr a gidersin. Yaşadığın durum normal bişey. Boşuna üzme kendini

X