Gecen ay baska sebeplerden dolayi hormon testlerimi yaptirmistim doktor her seyin yolunda pldugunu yumurtaliklariminda harika calistigi soyledi( hamilelikten once tembeldi ) bi problem olmadigina tabiki sevindim ama korkuyodum iste. Bi bebegim daha olmasindan o kadar korkuyodumki. Ve maalesef dun iliski sirasinda prezervatif yirtilmis tabi biz is isten gectikten sonra farkettik. Oturdum agladim. Allahim ne olur isteyrne ver bana bebek verme. Ve 2 mayista regl olmustum. Yani tam 17. Gune denk geliyi. Gunumde hic sasmaz.. 28 gunde bir.. istemiyorummm bebek.
Not: ertesi gun hapini neden kullanmiyosun diyenler olacaktir. Ozel bi durumum var. Dogum lontrol haplatini yada ertesi gun haplatini kullanamiyorum. Onun icin korunma yontemimiz prezervatif..
Bide bu tuplerimi ne bagliyolarmis o nasil oluyo zor mu olan varsa hani bi yardim istoyorum. Lutfen hamile kalmiyim Allahimmmm lutfennn
Not: ertesi gun hapini neden kullanmiyosun diyenler olacaktir. Ozel bi durumum var. Dogum lontrol haplatini yada ertesi gun haplatini kullanamiyorum. Onun icin korunma yontemimiz prezervatif..
Bide bu tuplerimi ne bagliyolarmis o nasil oluyo zor mu olan varsa hani bi yardim istoyorum. Lutfen hamile kalmiyim Allahimmmm lutfennn