Saç Rengi ve Saç Boyama Offf saçların ışıkta yeşil görünüyor yatdım lütfen

lemann

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Mart 2011
32
1
Saçlarıma ombre yaptırmıştım ve platin olmuştu açılan yerler sonra beğenmeyip üstüne karamel cila attırdım normalde sarı karamel arası görünürken beyaz ışık altında yeşilimsi görünüyor ne yapmalıyım lütfen yardım edin 3 ay sonra düğünüm var bu saçla nasıl evlenirim

Bende bi kere sarinin ustune cikolata kahveye boyatmistim ve yesillenmis ..sariya geri dondum -.- yada tekrar kahve yap tumden

Sen yesil deyince aklima lisede bi hocamiz vardi onunda sakallari yedil gorunurdu gunes vurunca o geldi guldum istemsizce neyse koyu renk yaptir tek renk kahverengi buyuk ihtimal sorun cozulur

Komple karamele boyatsam geçermi o yeşillik ve tutarmı boya dersiniz kendimi çok kötü hissediyorum negüzel karamel saçlarım wardı herkes boyamın rengini sorardı şimdi ise eski fotolarıma baktıkça ağlamaklı oluyorum

Karamel normalde yeşil olmaz, muhtemelen cilanın içine turuncu azaltıcı eklemiş sizin kuaför.

Ne ekledi bilmiyorum ama birdaha kuaförlere güvenmekmi asla uzasın saçlarım evde kendim boyıcam ne yeşerme korkusu olur nede saçım yıpranır

Ne ekledi bilmiyorum ama birdaha kuaförlere güvenmekmi asla uzasın saçlarım evde kendim boyıcam ne yeşerme korkusu olur nede saçım yıpranır
bencede boşverin kuaforler dogru duzgun bboya yapaamıyor hangı boyaya ne katııgını söylemiyorlar evde kendiniz boyayın veya birinin yardımıyla boyayın en iyisi en azından zarar vermş olmazsnz kendşniz e renge boyadıgınızı bilirsnz

3 ay sonra düğünüm olmasa bukadar stres yapmıcam ama düğün olduğu için çok kötüyüm moralim sıfır

X