Ofiste adımız çıkmış

y-o-l-o

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2015
4
1
36
Hanımlar iyi akşamlar.
Ofiste samimi olduğum, sevdiğim bir arkadaşım var. Gün boyu iletişim içinde oluruz, yemeği falan beraber yeriz. Çocuğunun fotoğraflarını, videolarını gösterir. Aramızda gerçekten hiçbir şey yok, o yüzden de kimseden gizlimiz saklımız yok. Buraya kadar zaten sorun yok.

Geçen haftasonu beni eşiyle tanıştırmak istedi, üçümüz akşam bira içmeye gittik. Eşi çok tatlı bir kadın, birbirimizi sevdik hatta bu haftaiçi kahve içmeye çağırdı, gittim kahve içtik. Eşiyle de sorun yok.

Ancak bugün yemek sırasında beklerken, önümdeki kızlar beni görmeyip hakkımda konuşmaya başladı. Ben de adımı duyunca haliyle kulak misafiri oldum. Biz üçümüz dışarıya çıktığımızda işyerinden bir arkadaş da oradaymış. Ancak sadece ikimiz varmışız gibi anlatmış, belki eşi tuvalete gittiğinde gördü bilmiyorum. Ama sonuç olarak ikimizi haftasonu içmeye gitmişiz gibi lanse etmiş.

Şimdi napsam bilmiyorum. Arkadaşıma söylesem gidip tartışma çıkarır, hiç tahammül edemez böyle şeylere. Olay iyice büyür. Diğer yandan hakkında böyle konuşulduğunu bilmesi gerekir diye düşünüyorum. Birileri laf ediyor diye arkadaşlığımı kısıtlamaya niyetim yok, zaten bir anda arkadaşımla mesafe koysam hem ne olduğunu anlamaz hem insanlar açısından daha dikkat çekici olur, ama takdir edersiniz ki ofis ortamında böyle bir dedikodu olması da hiç hoş değil.

Sizce ne yapmalıyım?

yani açıkcası ateşle barut diye düşünmüşlerdir, birde bir kadın ve bir erkeğin yanında her zaman üçüncü kişi şeytandır derler, arkadaşlığınız nasıl bilmiyorum ama saygılı ve mesafeliyse kimsenin bir şey dememesi lazım, ama fazla samimiyet her zaman kötü sonuçlar çıkarabilir

yanlıs anlasılmalara meyıl vermeyın sızın basınız agrır

Hanımlar iyi akşamlar.
Ofiste samimi olduğum, sevdiğim bir arkadaşım var. Gün boyu iletişim içinde oluruz, yemeği falan beraber yeriz. Çocuğunun fotoğraflarını, videolarını gösterir. Aramızda gerçekten hiçbir şey yok, o yüzden de kimseden gizlimiz saklımız yok. Buraya kadar zaten sorun yok.

Geçen haftasonu beni eşiyle tanıştırmak istedi, üçümüz akşam bira içmeye gittik. Eşi çok tatlı bir kadın, birbirimizi sevdik hatta bu haftaiçi kahve içmeye çağırdı, gittim kahve içtik. Eşiyle de sorun yok.

Ancak bugün yemek sırasında beklerken, önümdeki kızlar beni görmeyip hakkımda konuşmaya başladı. Ben de adımı duyunca haliyle kulak misafiri oldum. Biz üçümüz dışarıya çıktığımızda işyerinden bir arkadaş da oradaymış. Ancak sadece ikimiz varmışız gibi anlatmış, belki eşi tuvalete gittiğinde gördü bilmiyorum. Ama sonuç olarak ikimizi haftasonu içmeye gitmişiz gibi lanse etmiş.

Şimdi napsam bilmiyorum. Arkadaşıma söylesem gidip tartışma çıkarır, hiç tahammül edemez böyle şeylere. Olay iyice büyür. Diğer yandan hakkında böyle konuşulduğunu bilmesi gerekir diye düşünüyorum. Birileri laf ediyor diye arkadaşlığımı kısıtlamaya niyetim yok, zaten bir anda arkadaşımla mesafe koysam hem ne olduğunu anlamaz hem insanlar açısından daha dikkat çekici olur, ama takdir edersiniz ki ofis ortamında böyle bir dedikodu olması da hiç hoş değil.

Sizce ne yapmalıyım?

önünüzdeki kızlar kimse uygun bir anı kollayın hepsi oradayken o gün duyduklarınızı söyleyin durumu açıklayın uyarın
Ve başka kimseye de bu durumdan bahsetmeyin

Bu arada ''erkekle kadın arkadaş olamaz'' sözünü duymaya hazırlanın ayak seslerini duymaya başladım:):KK51:

bence laf sahıbınde batar kımseye acıklama yapmasına gerek yok adamın karısı adam ve kendısı bıldıkden sonra
daha cok dıkkat ceker yayılır

Yani en uygunu boyle gidip derse boyle boyke dediniz kimsenin ici rahatlamaz . Ki soyle birsey var gene ucunu bir arada gorseler fesatsa karsidaki insanlar . Şunlara bakin kadini nasil kandiriyorlar arkadas gbi gozukup kadinin arkadasindan is ceviriyorlar diycek zihniyetede sahip cok insan var :KK14:

Pek bi izinli ikinci üyelik esintisi aldım, antenlerim havada, ehe.

Konuyla alakalı olarak, kasmayın, dedikodu hele ki ofis ortamında nüfus cüzdanlarınızda kardeş yazsa bile yapılabilen bişey.
Sadece o muhabbeti yapan hatunlarla konuşun, konuyu rastgeleaçın ama, işte geçen akşam x ve eşiyle dışarı çıktık ne iyi kadınmış o da falan gibi.
Başka ekstra bişey yapmayın.

bence arkadaşınıza söyleyin. sonra yanlış anlaşılmadan başınız yanmasın. hem onunda bilmeye hakkı var. tepki gösterirsede haklı bir tepki olur.

Arkadaş ortamınıza 3. ve 4. bir kişiyi daha ekleyin.Yani arkadaş grubunuzu çoğaltın.Ne yaparsanız yapın bu saatten sonra lafları bitiremezsiniz.İnsanların ağzı torba değil ki büzesiniz.
Bundan sonra söylenecekler;
Eşini çağırsanız iş yerine ; "bak bak nasıl da eşine yalakalık yapıyor" olur
İş yerinde başbaşa konuşurken gülerseniz ; "bak nasıl da cilve yapıyor" olur
Halkımız kadınla erkeğin arkadaşlık kurabileceği zihniyetine ulaşamadı maalesef.Her duruma bir kılıf buluyorlar.

Sineye çekilecek gibi değil. Ne ayıp, ne günah!
Hanımlar iyi akşamlar.

Sizce ne yapmalıyım?

Sanırım en iyi fikirler önce o kızlarla bir şekilde konuşmak. Sonra dediğiniz gibi eşinin ofise gelmesini sağlamayı düşünüyordum ben de, hatta laf arasında o akşam beraber çıktığımızı geçirmek falan iyi olur dedim ama.
Bir yanım da hiç kaale alma isteyen istediğini desin diyor.

Millete açıklama yaparsam iyice suçlu durumuna düşeceğim gibi geliyr.

ayrıca o yemek sırasında kızlar nasıl sizinde her zaman o sırada olduğunuzu bie bile bu kadar rahat sizi konuşabiliyorlar

o görenler nasıl eşi görmemişler ilginç madem onlarda oradaymış. wcyede gidilse herhalde orada yıllanmayacak kadın.
Bilmiyorum açıkçası ben onu görmedim.
Kötü niyetinden eşini gördüğü halde görmemiş gibi davrandığını düşünmüyorum, o yüzden aklıma gelen en mantıklı şey eşinin orada olmadığı bir anda görmüş olması.
Mekan küçük bir mekan değil, kalkarken falan gördüyse görmüş geçmiştir. Bilmiyorum uzaktan izledi mi yoksa geçerken mi gördü.

ayrıca o yemek sırasında kızlar nasıl sizinde her zaman o sırada olduğunuzu bie bile bu kadar rahat sizi konuşabiliyorlar
Yemek sırası düz bir hat. Biz de bazen arkamızdakine dikkat etmiyoruz, görmüyoruz. Yüksek sesle konuşmuyorlardı zaten, adımı duyunca kulak kabarttım, yoksa özellikle dinlemeseniz duyulacak bir konuşma değildi.

Yani en uygunu boyle gidip derse boyle boyke dediniz kimsenin ici rahatlamaz . Ki soyle birsey var gene ucunu bir arada gorseler fesatsa karsidaki insanlar . Şunlara bakin kadini nasil kandiriyorlar arkadas gbi gozukup kadinin arkadasindan is ceviriyorlar diycek zihniyetede sahip cok insan var :KK14:

aynen oylee

Bir beyle hatta evli bir beyle arkadaşlık kurabilirsiniz fakat yanlış anlaşılmalara mecal vermemelisiniz...

O akşam üçünüzün fotoğrafı yok mu sosyal medyada paylaş, görsünler.
Bu dedikodudan sonra ; bişeyler yapmaya çalışsan insanların daha çok gözüne batar, en iyisi normal devam et yanlış anlaşılmalara mahal vermeyecek bir şekilde.

X