- 10 Mart 2010
- 1.236
- 1.712
- 333
İyi de okul böyle bir yer işte.itecekler, düşecek kalkacak. vuracaklar o da onlara vuracak.hayatı öğrenecek.biz çocuklarımıza kıyamıyoruz tabiki ama başkaları çatır çatır kıyacak.kendini savunmasını öğrenmesi gerekiyor.Evet önce öğretmenle konuşacaktım.Vuran kişiler aynı olunca kendime hakim olamadım .o kişi sanki ben degildim.Kizim başkasına sebebi yokken vurmazdı.Oyle davranisi yok.Diyelim vurdu şikayet geldi üzülürdüm sorunu çözmeye çalışırdım.Ilk senemiz tecrübemiz yok ama ders çıkardım.otoritesi olma çabam yok hata yaptigiminda farkındayım.Ben kızıma kıyamazken 1kere dahi vurmamışken kendi halinde olmasına rağmen neden baskasi canını yakıyor.
Ben de öğretmenim.keske önce öğretmene söyleseydiniz.o çocukların da bir ailesi var.onlar çocuk bugün yapar yarın unuturlar.ama sizin bu yaptıgınız hem o çocukların hem de kızınızın psikolojisini bozar.artık okulda karşılaştıgı en ufak sorunu bile sizin çözmenizi bekleyecek.tebrikler!!
Demiyorum ki ezdirin sesinizi çıkarmayın.bu işleri öğretmenle çözmeye çalışın.çocukla çocuk olmayın