Oğlak burcu erkeği=Ömrümün törpüsü!

Evet oglak erkegi berbat otesi benimkinden biliyorum. Odun geldiler odun giderler. Zevk duskunu materyalist inatci duygusuz ruhsuz asla hislerini belli etmeyen ve ilk adimi hep karsidan bekleyen cins oluyolar. Bayanlarini bilmem ama erkekleri boyle

Inat ve bi şekilde kendini haklı cikarmasina hem fikirim.

Ama odunluk, sabit fikirlilik, monotonluk yok.

6 yillik deneyimim :KK70:

Evet oglak erkegi berbat otesi benimkinden biliyorum. Odun geldiler odun giderler. Zevk duskunu materyalist inatci duygusuz ruhsuz asla hislerini belli etmeyen ve ilk adimi hep karsidan bekleyen cins oluyolar. Bayanlarini bilmem ama erkekleri boyle
Ve maddiyat içeren şeyler ilgisini çekiyor katı sert odun odun odun

Oğlak erkeği ve kadını aynı değil. Oğlak erkeğinden kaç bacım kaç :KK20: cimri,ruhsuz,soğuk,kindar iyi özelliği çalışkan,disiplinli olması ama kötü özellikleri yetiyo:KK11:

Benim eşim de Oğlak ve şimdiden emekliliğimizi ilan etmiş durumdayız. 70 lik dede nineler gibiyiz, nişanlıyken bu kadar değildi ama evlendikten sonra iyice saldı artık. bende ona ne yapıyorsa aynısını yaparak karşılık veriyorum, inatsa inat, sıkıntıysa sıkıntı, unutkanlıksa unutkanlık. tahammül edemediğinde; işte sen tam da böylesin ben sana nasıl tahammül ediyorum düşün diyorum. susuyor :KK70:

Tipik oglak parasini sever oyle severki elinden gelse oda harcamaz her kurusunu biriktirmek ister mesela 10 20 sene sonraki finansal durumu dusunur ve kit kanaat gecinirken oglak erkegi sana der biz hic para biriktirmiyoruz gelecegimiz yasliligimiz nolcak der resmen ve sen delirirsin dersin be adam cebimizde suan metelik yok ihtiyaclar nasil hallolcak demiyosunda para biriktirmedigimizi mi dert ediyosun demek istersin yutarsin sonra dayanamayip dersin bunu ama adam tinmaz hala kendi dogru bildigine inanir yane boylede dik kafalidir kendileri

X