Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çünkü oğluma kararımı o zaman vereceğimi söyledim. Oğlum face açmak istiyor 11 yasında. Onun için zararlı olur mu?
Evet özendiği için kendine ait olmasını istediği için istiyor. Şimdi izin vermezsem yakında kendi açacaktır bizden gizli diye düşünüyorum.arkadaşları açtıysa o da heves etmiş olabilir ama şifresi falan kontrolü sizin elinizde olacaksa mesela bir aylık bir deneme süreci için açabilirsiniz
Arkadaşlarımla mesajlaşmak istiyorum diyo. Yararlı olmadığının farkındayım.Çoğu öğrencinin var, muhtemelen açılmazsa size kızgınlık duyacaktır. Ancak yararlı olmadığı kanatindeyim.
Biliyorum canım ama bizden gizli açmaya çalışacaktır muhtemelen.tabiki zararlı uzmanları dinlemiyormusunuz emin olun alislanlik haline getirecektir buna o kötülüğü yapmayın
Aynen, bunu yapan çok öğrencim var, bir istek geliyor bir bakıyorum bir öğrencim kod adı gibi bişey bulmuş, ailesinin ahberi yok tabi, arkadaşlarını eklemiş. Gizli açar mutlaka diyorsanız zaten sizin bildiğiniz hesap dışında da gizli bir tane açar muhtemelen. takibini iyi yapmalısınız.Biliyorum canım ama bizden gizli açmaya çalışacaktır muhtemelen.
Evet başıma gelmişliği var.Bazen bir virüz bulaşıyor sanırım p.rno videolarda etiketlenebiliyoruz. e bu risk için de küçük erken yaşta bu görüntülerle karşılaşması pek sağlıklı olmaz sanırım.
Benim hesabımı ortak kullanıyoruz ama onun arkadaşlarını eklemesini istemiyorum. Şartlarım olacak eğer açarsak. Onun derdi kendine ait olsun, arkadaşları ile mesajlaşsın falan.Aynen, bunu yapan çok öğrencim var, bir istek geliyor bir bakıyorum bir öğrencim kod adı gibi bişey bulmuş, ailesinin ahberi yok tabi, arkadaşlarını eklemiş. Gizli açar mutlaka diyorsanız zaten sizin bildiğiniz hesap dışında da gizli bir tane açar muhtemelen. takibini iyi yapmalısınız.
Bu konuda hemfikiriz zaten yabancı hiç kimseyi eklememesi gerektiğini biliyor.Bence izin verin ama şifresini mutlaka alın. Özellikle listesinde ekli olmayan kişilerin mesaj atmasını engelleyen gizlilik ayarlarını falan da kurun. Siz de kontrol ederseniz içiniz rahat olur, oğlunuz da mutlu olur
Bu konuda hemfikiriz zaten yabancı hiç kimseyi eklememesi gerektiğini biliyor.
Benim hesabımı ortak kullanıyoruz ama onun arkadaşlarını eklemesini istemiyorum. Şartlarım olacak eğer açarsak. Onun derdi kendine ait olsun, arkadaşları ile mesajlaşsın falan.
Dur kız o bende bile yokNe güzel işte. Ama yabancılar davet yollayamazsa daha iyi tabi.ilk sosyal medya maceranız hayırlı olsun. Darısı instagramın başına :)
Evet özendiği için kendine ait olmasını istediği için istiyor. Şimdi izin vermezsem yakında kendi açacaktır bizden gizli diye düşünüyorum.