Davranış Bozuklukları Oğlum Bu Davranışından Vazgeçsin artıkk:(

Çocuğumuzda karşılaştığımız huysuzluk, saldırı, şiddet, içe dönüklük, korkaklık, hiperaktiflik, pasiflik, dikkatsizlik, çevreye uyum, utangaçlık, hırçınlık vs birçok sorununuzun paylaşıldığı konular.

bigsize83

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2006
1.128
12
158
42
Merhaba.5 yaşında bir oğlum var.Rahatsız olduğum bir hareketi var.O da şu:Pipisini gelip bana ve babasına sürüp duruyor.İleri geri hareketler yapıyor:26:
Kızıyoruz olmuyor dikkatini başka bişeye yönlendirmek istiyoruz o da olmuyor.20 gündür hep bu hareketler.
Nasıl vazgeçecek oğlum bu huydan bilmiyorum ki:14:

çocuklar üstüne düşünce bazen daha çok yapıyorlar istenmicek şeyleri bence bir pedegogdan yardım alın ne desek boş çocuğun dilinden anlamak zor.

Merhaba.5 yaşında bir oğlum var.Rahatsız olduğum bir hareketi var.O da şu:Pipisini gelip bana ve babasına sürüp duruyor.İleri geri hareketler yapıyor:26:
Kızıyoruz olmuyor dikkatini başka bişeye yönlendirmek istiyoruz o da olmuyor.20 gündür hep bu hareketler.
Nasıl vazgeçecek oğlum bu huydan bilmiyorum ki:14:

kızarak eğer bu davranışından vazgeçiremiyorsanız hiçbir tepki vermeyen bazen çocukllar farkedilmeyen davranışlarını bir süre sonra söndürüyolar

Bu hareketleri çocuklar çok yapıyormuş içgüdüsel olarak tabi,anne baba olarak hoşunuza gitmiyor elbette öyle bir hareket ama gerçekten uzmanla beraber konuşmalısınız bu konuda nasıl uyarıda bulunmanız gerektiğiyle ilgili.Çünkü belki sandığınızdan daha farklı(bilinçaltına yönelik) bir etki bırakabilrsiniz çocuğunuzda.

Cocugunuzun yaptigi icgudusel birsey cok uzerine gitmemenizi oneririm. Eger asiriya kacarsa baska birinin yaninda bu tarz seylerin yapilmamasi gerektigini uygun bir dille anlatabilirsiniz. Muhtemelen penisiyke oynaken yada bir yere surtunme sonucu haz aldigini kesfetmis ve bunu icgudusel olarak yapiyor. Cocukta masturubasyon olarak google da aratip bilgilere ulasabilirsiniz . Cocuk buyutmek gercekten her yonuyle cok zor allah yardimcimiz olsun acilarini gostemesin bizlere

anı durumdan bızde sıkayetcıyız ne yaparsanız yapın ılk once kendı ısteyıp vazgecmelı benım oglumunda elı hep pıpıde ve degışık seyler yapıp kendınden gecıyor resmen alışkanlık halıne getırdı

Back
X