- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
Tesekkurler... Evet bu benim hamileyken hep dusundugum ve kaygilandigim bir konuydu ve basima geldi ama cok sukur bu gogus ucu kalkaniyla cok guzel emiyor. Arta kalan sutude sagiyorum ama artik sagmayacagimki her iki saatte bir emzirebileyim. Yoksa biberonu birakamicaz bu gidiste..Canım geçmiş olsun diyeyim ozaman, benimde 19 günlük bir bebeğim var ve insan nasıl kaygılanıyor bu gibi durumlardan çok iyi anladım, senide çok iyi anlıyorum.
canım o bakanlardan birisi de bendim ama dün cevap yazamadım.iyki de yazmamışım çok sevindim oğlunun tekrardan emmesine.çok şükür ki emmiş.benim oğlumun adı da yusuf emre ama maalesef ilk günden beri emmediçok zorladım emzirmek için ama olmadı en sonunda ememediği için sıvı kaybından hastanelik oldu ölümden döndü meleğim.bence sen en doğrusunu yapmışsın biraz büyüyüne kadar biberon vermekle.keşke ben de en baştan doktorları dinlemeyip zorlmasaydım da biberon verseydim emmesse emmesin deiyorum yeter ki sağlıklı olsun.
Biz dun emzirme hemsiresine gitmistik. Pompayla sagmaya devam edersek sutum kesilirmi diye, o bize hayir kesilmez dedi. Ama bir arkadasin kardeside boyle sagmis, en sonunda 5. ayda kesilmis sutu dedigine gore. Bende bugun bir kere sagdim, cunku gogsum agri yapiyor, bebegim bosaltamiyor. Artik yavas yavas sagmayinca bebegimin bosaltabilecegi miktara gelir heralde diye dusunuyorum.kızım 4 aylıktı. iş için günübirlik şehirdışına çıkmıştım. az emiyor diye ne kadar sütüm olduğunu anlamak için sağdım ben yokken o gün biberonla verdiler. ertesi günü de devam ettim sağp biberonla vermeye ne kadar sütüm olduğunu ve ne kadar içtiğini anlamak için. hemen biberona alışıyorlar. sonra almadı göğsümü ağlamaya başladı. ben de inat ettim biberon vermedim, ağlaya ağlaya göğsümü vermedim mecbur kalınca geri döndü. aç kalır diye düşünmedim. bence en az birgün inat et biberon verme. gğsünü emmezse sağarsan sütün azalır gitgide ve biter. göğsünü emzirmelisin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?