Oğlum hep sağına yatıyo:((

MAKE UP_

Baslangic:65/güncel:62,55/hedef/55
Kayıtlı Üye
15 Mart 2015
7.188
33.913
548
Selam,
Derdim büyük değil şükür ama oğlum hep sağına çeviriyo başını ilk başta sol göğsümü emiyo diye diyodum ama hiç değişmedi uyurkernde uyanıkkende başı hep sağda dr yüzünde asimetri oluşmuş fizik tedaviye götür dedi böyle bişey yaşıyan varmı ?
Önerilerinize ihtiyacım var ben tuz paketi koyuyorum boynuna dönmesin diye başka ne yapabilirim?

Benimki de sola yatardi çok sinir bozucu hatta farkediyorum kulagi bir kaç mm kepçe kaldı. Baskalari anlayamiyor ama ben farkedebiliyorum. Zirt pirt onu kontrol eder çevirirdim. Cidden çok ilginç bir durum. Umarim.çözüm bulursunuz

Benimki de sola yatardi çok sinir bozucu hatta farkediyorum kulagi bir kaç mm kepçe kaldı. Baskalari anlayamiyor ama ben farkedebiliyorum. Zirt pirt onu kontrol eder çevirirdim. Cidden çok ilginç bir durum. Umarim.çözüm bulursunuz
Yaa evet çok sinir bi durum 5 aylık ve sağ yanağı daha büyük ve sarkık:KK1:

O derecedeyse baya baya önlemek lazim o zaman hatta doktoru dinleyip fizik tedaviye gitmeniz gerekir bu tanidigimda bu bebeklikten kaynaklanan bi kulak asimetrisi olduğu için ben çok takiyordum yatma yönü mevzuuna ne kadar erken giderseniz o kaar iyi olur

Back
X