oglum icin yardim

Nasıl bir yardıma ihtiyacınız var? Babası neden görmedi, problem ne anlayamadım..

Babasi ankara disina calismaya gitti oglum 40 gunluktu gidis o gidis bi daha ne aradi ne sordu ne para gonderdi bosanma davasi actim bosandim cocugum kucuk oldugu icin calisamiyorum bakacak kimsede yok

Bu durumda yapacağınız tek şey var kadın sığınma evleri Allah düşmanımın başına vermesin çok zor durumdasınız sizi anlamaya çalışıyorum çocuk olmasa insan başının çaresine BAKIYOR ama cocuk olunca olmuyır malesef hele dayanacak bır Dalı'n yoksa o dalı tekrar mecburiyetten evlenerek sakın aramayın pişman olursunuz lütfen sağlıklı düşünmeye. Çalışın Allah iyi insanlarla karşılaştırsın sizi nerede oturuyorsunuz???

Bu durumda yapacağınız tek şey var kadın sığınma evleri Allah düşmanımın başına vermesin çok zor durumdasınız sizi anlamaya çalışıyorum çocuk olmasa insan başının çaresine BAKIYOR ama cocuk olunca olmuyır malesef hele dayanacak bır Dalı'n yoksa o dalı tekrar mecburiyetten evlenerek sakın aramayın pişman olursunuz lütfen sağlıklı düşünmeye. Çalışın Allah iyi insanlarla karşılaştırsın sizi nerede oturuyorsunuz???
Allah razi olsun sagolun verdiginiz bilgilerden ankara keciorende oturuyorum

allahım kimsenin başına vermesin çok kötü belediyelere başvurun yardım ediyorlar erzak falan gönderiyolar blki sizin için baska yerlere de onlar sizden daha cabuk ulasabilir.

X