OĞLUM İÇİNEMİ KAPANIKK LÜTFEN YARDIMCI OLUNN..

eslemmli

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2015
144
2
Arkadaşlar selam ben daha öncede üyeydim ama başka isimle açmak zorunda kaldım ...;neysee benim oğlumm 5,5 yaşında anaokuluna gidiyo ben işe başlıcam yakında ama oğlumm okuldan geldiğinde dışarıda oynuyoo çok mutlu fakat bi arkaadaşı var o oğlumun harekelerini hep kısıtlıyo oğlumda onun her dediğini yapıyo sonrtasında sişnşrleniyo ağlıyo her seferin de bu böylee bi türlü kendisini savunamıyo hemen ağlama pozisyonunda atıyola topu eymen git al getir ver ben atıcam sen otur oynama benimkide sürekli sinirlilik hali üzgüntü dışlanma hissi bide o bahsettiğim çocuğun annesi kendi oğlunu eve çağrırken eymenin yanındaki arkadaşınıda çağırıyolar benimki tek başına kalıyo onu çağırmadıkları için çok üzülüyo inanın taşınmayı bile düşünüyorum ben oğlumu açmak istiyorum .Yani tam bi saf çocukk vur ensesine al ekmeği cinsinden ama bu onu da benide çok üzüyo aşağıya kadar bi dünya yol gidiyo alıyo topu hop başkası çekiyo sonra ver diyemiyo ağlıyoo hep sen ebe olacaksın koş peşimizden bide kaşıyolar benmimkide çok uğraşıyo yaklalamayınca bu sefer ağlıyo diğer çocukta hahahahahaaaa gülüyo bebek eymen diye anneside hiç karışmaz lütdfen çok dertliyim bu konudaaa........

Yeni sosyal çevre oluşturmaya çalışın... Çocuğunuz değilde çocuğunuzun çevresindekiler afacan... Evet, bazen kendilerini savunamadıklarında kahroluyoruz... Ama o da bizlerden kaynaklanıyor; çünkü vurmanın kötü birşey olduğunu öğretmişizdir onlara... Zamanla törpülenecektir merak etmeyin... Sadece yeni çevre oluşturmaya bakın... İçine kapanık bir çocuk olsa öyle topunu alıp koştura koştura gitmezdi.... Anasınıf öğretmeni sizi içine kapanılılıkla uyarmadıysa sıkmayın canınızı.. Benimkiside 1. sınıfta.... Sizin anlattığınız tarzdaydı, halada öyle.... Ama şimdi bana diyor ki; '' ben onları lafımla dövüyorum'' ... Öğretmeni hep benimkini gösteriyor örnek olarak diğer çocuklara.. O yüzden sıkmayın canınızı , sadece o afacanlarla görüşmeyi azaltın... Bol şans..............

Azaltmak çok iyi fikir canım saolasın onlar var bu mahallede başka çocukta yok çocuğu çekersem bu sefer daha kötü olmazmı diye düşünmüyoda değilim açıkçası ama bu beni kahrediyoo.....

X