Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah korusun yaaaOglum ikisine basacak bu ay ama konusmuyor.(su alo gol gorusuz) disinda bisey demiyor cok uzuluyorum.cocuk psiklji uzmaninada goturdum cin gibi cocuk reklam klip acma dedi.ama otizmden zeka geriliginden falan cok korkuyorum
Oglum ikisine basacak bu ay ama konusmuyor.(su alo gol gorusuz) disinda bisey demiyor cok uzuluyorum.cocuk psiklji uzmaninada goturdum cin gibi cocuk reklam klip acma dedi.ama otizmden zeka geriliginden falan cok korkuyorum
Merhaba oğlunuzun dil gelişimi nasıl ilerledi benim oğlumda şuan konusmuyor anne yüreğinin gözüne uyku girmiyor lütfen yıllar olmuş yasadiginiz zorlu süreci benimle paylasirmosijnizOglum ikisine basacak bu ay ama konusmuyor.(su alo gol gorusuz) disinda bisey demiyor cok uzuluyorum.cocuk psiklji uzmaninada goturdum cin gibi cocuk reklam klip acma dedi.ama otizmden zeka geriliginden falan cok korkuyorum
Merhaba şuan nasıl oglunuzun dil gelişimi rica etsem paylaşirmisinizBenim oğlum da 21 aylık ve bir kaç kelime dışında hiç konuşmuyor. Tepkilerini hıııı gibi ifadeler le veriyor.yani olumlu ya da olumsuz ifadeleri ayırt edip ifade edebiliyor ama konuşma hiç yok.hadi cümleyi geçtim kelimeleri bile söylemiyor. Tedirginim ama sabırla bekliyorum.