- 22 Ocak 2012
- 14.598
- 62.710
Merhaba arkadaşlar. Umarım konuyu buraya acmış olmam sorun yaratmaz. Tuvalet eğitimi bölümüne actım ama hiç cevap alamadım. 2,5 yaşında bir oğlum var. Bir süredir bezini değiştirmeme hiç izin vermiyordu. Kakalı halde gezmeyi kabulleniyordu değiştirmek yerine. Zor da olsa temizliyordum çünkü öyle kalmasını asla istemiyordum. Tabi bu arada mantar oldu pipisinin üst bölgesi. Krem sürerken acıdı demeye başlayınca bez yuzunden yara olmuş çıkartalım artık bunu dedim. Kabul etmedi. Ben de bağladım. 5 dakika sonra çıkarmak istedi. Bunu yaşadığımızda gece yatmak uzereydik. Böylece bezi çıkardık. Bugün 1 hafta oluyor. Iki kere cisini kaçırdı bir kere de kakasini. Her geldiginde kendisi söylüyor tabi aralarda ben de soruyorum. Geceleri ben kaldırıyorum bir kez. Sadece bir kez gece altını islatti. Onda da yatmadan once çok karpuz yemişti. Genel olarak baktığımızda mucize gibi kolay oldu çünkü ben çok zorlanacagimizi düşünüyordum. Peki tuvalet eğitimi ne zaman tamamlanmış oluyor. Tüm bu anlattıklarıma göre biz bu isi çözmüş sayılır miyiz? Uzun olduysa kusura bakmayın lütfen.