• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

oğluma bir şey olursa yaşayamam

[Allah acil şifalar versin
lütfen kendinizi bırakmayın hemen
göreceksiniz kötü bişey çıkmııcak
[/B]

beyin ameliyatından sonra sünneti apar topar oldu cinsel organı şişti acil sünnet yapmak zorunda kaldık peşine bademciği sık sık şişliyordu doktor böbrekleri etkileyebilir dedi hemen bademcik genizeti ameliyatı .sonraki sene koltuktan koltuğa zıplarken ayağını kırdı aylarca alçıda kaldık.sonraki sene ben balkonları yıkarken annemlae kızkardeşim hepsi evdeykan 1 kutu hap içmiş zehirlendi 3 gün yoğun bakımda kaldık el tırnaklarından 2 tanesi ayak tırnağından bir tanesi düştü yavrum acı çektikçe ben ölüp ölüp dirildim arada olanları anlatmıyorum bile neden ben neden oğlum gözünün içine bakıyoruz eşimde bende milletin çocuğunuda görüyorum burda nasıl baktıklarını bazen şeytana uyup isyan ediyorum hıçkıra hıçkıra ağlıyorum sonra tövbe yarabbim affet diyorum mevlam neyleylerse güzel eyler diyorum

canım geçmiş olsun öncelikle hemen panik yapma
aklına kötü şeyler getirme.
enfeksyon iltihapta olabilir.
geçmiş olsun canım.
allah şifa versin

aynı hastalığı 8 yaşında ben geçirdim.nefrit senin evde yapabileceğin gnlük 3lt kadar su içirmek

öncelikle geçmiş olsun
çok paniksiniz bende aynı sizin gibi hemen koyu veriyorum kendimi bence basit bi enfeksiyondur üşütmüştür çocuk.

Çok geçmiş olsun. Allah'ım hemen versin inşallah şifasını bu mübarek gün ve gecede..

canım gecen hafta 2 gün arayla benim başıma da geldi
hem de kan pıhtıları da geliyordu
tahlilde hem kum hem ken hem de iltihap hem de protein görüldü
iltihap için antibiyotik verdi şimdi daha iyiyim
dr unda çok açıksözlüymüş yani(?)
ben de nette okudugumda erken doğum riski düşük agırlıklı doğum gebelik zehirlenmesine nedne oluyordu diyordu
ama dr um önce iltihabı yokedelim sırasyla diğerlerini atlatırız deyip beni ferahlattı kimi dr lar gercekten patavatsz oluyor
ki bu aralar o kadar çok kişiden duydum ki aynı sıkıntıları yaşayan sanırım sıcak havadan dolayı yeterli sıvı alınamadığından kaynaklanıyor

Çok geçmiş olsun, Allah acil şifalar versin. Umarım kötü bir durum yoktur hemencecik iyileşir yavrunuz. Çok üzülüyorsunuzdur muhakkak çok zor bir durum yavrunuza bir şey olacağını düşünmek ama bu üzüntünüzü onun yanında belli etmeyin. Hem kendisine bir şey olacağını düşünür ve korkar hem de sizi üzdüğünü düşündüğündüğü için psikolojisi bozulabilir. Allah sizin ve oğlunuzun yardımcısı olsun. İnşallah hayırlı haberler alırsınız tahlil sonuçlarınızdan ve bir an önce iyi olur oğlunuz.

cnm benim koskaca kadın bende bile oldu idrarda kan idrar yolları enfeksiyonu olmuşum hamileyken kanı görünce dedimki bebeğime bişey oldu soluğu doktorda aldım ama gidene dek allahın neler düşünmedimki idrar yolu enfeksiyonu olmuşum meğer . aklına kötü şey gelmesin tmm bir rahatsızlığın belirtisidir ama aklına nasılda en kötüsünü getirmişsin öyle merak etme allahım dermansız dert vermesin kendini toparla çocuk seni öyle asla görmesin neler düşündüğünü tahmin ediyorum ama 1 günlük sık sişini yarın açıklığa kavuşur allahın izniyle rahatlarsın

melocum nefrit adlı linkini okudum şimdide ayrı bir korku sardı beni ya böbrek yetersizliği varsa ya diyalize bağlarlarsa oğlumu .anne tarafım hepsi böbrek hastası diyalize bağlı yaşıyor.of oğlum of inşallah bizim tarafa çekmemişindireyvahedigeldismile

doktorun her söylediğinede güvenmeyin 9 aylık oğluma 1 günlük öksürüğüne istinaden 2 kez çiğer filmi çektirdi 3 kere hava verdi doktor diye gezinen biri alerji testi ve 2 çeşit daha tahlil istedi yapıldı tahliller baktı sonuçlara ve direk astım tesşhisi koydu biz eşimle elimiz ayağımız kesildi şaşırdık kaldık konuşamadık rapor verdi 2 yıl bu ilaçları kullanıcak dedi hava verdi ama çocukta 9 ay ne öksürük ne balgam ne gece tıkanma ne uykudan tıkanıp uyanma ne hırıltı ya hiç bir şey yoktu sadece öksürük ben ertesi günü nasıl yaptım allah biliyor götürdüm başka doktora şok oldu doktor neye istinaden bu teşhisi koydmuş dedi normal enfeksiyon görülmüş ciğerlerinde öksürüğün verdiği hafifi bulanıklık ve alerjisi normal değerden biraz yüksek 1 antibiyotik başlattı 3 tanede alerji iğnesi olduk dediki raporu yırtın sırf kendine bizi bağlamak için öğrendikki 10 hastanın 5 ine aynı teşhisi koyuyormuş bir özel hastenede allahım merhamet versin yüreklerine herkesin evladı var ama unutmam bize yaşattığını ben biliyorum allah biliyor hiç üzülme böyle densizin biridie direk doktor değiştir derim

Glomerülonefrit: İdrarda kanla birlikte ayak bileklerinde, gözlerin etrafında şişlik, nefes darlığı ve yorgunluk bulunur. Böbreğin kanı süzen yapılarında ani veya kronik bir iltihaplanma olmuş olabilir.

Tehlikesiz hematüri: Sadece idrarda kan olup, başka bir belirti yoktur. İdrar viral enfeksiyonlardakinden daha kanlı görünse de, du durum herhangi bir hastalıkla veya organ hasarıyla ilişkili değildir. Bazen çocuklukta meydana gelir ve zamanla geçer, sıkıntı yaratmadan ömür boyu sürebilir.

Bak bunlardan biri de olabilir. Hemen en kötüsünü düşünmemek lazım.

doktorun her söylediğinede güvenmeyin 9 aylık oğluma 1 günlük öksürüğüne istinaden 2 kez çiğer filmi çektirdi 3 kere hava verdi doktor diye gezinen biri alerji testi ve 2 çeşit daha tahlil istedi yapıldı tahliller baktı sonuçlara ve direk astım tesşhisi koydu biz eşimle elimiz ayağımız kesildi şaşırdık kaldık konuşamadık rapor verdi 2 yıl bu ilaçları kullanıcak dedi hava verdi ama çocukta 9 ay ne öksürük ne balgam ne gece tıkanma ne uykudan tıkanıp uyanma ne hırıltı ya hiç bir şey yoktu sadece öksürük ben ertesi günü nasıl yaptım allah biliyor götürdüm başka doktora şok oldu doktor neye istinaden bu teşhisi koydmuş dedi normal enfeksiyon görülmüş ciğerlerinde öksürüğün verdiği hafifi bulanıklık ve alerjisi normal değerden biraz yüksek 1 antibiyotik başlattı 3 tanede alerji iğnesi olduk dediki raporu yırtın sırf kendine bizi bağlamak için öğrendikki 10 hastanın 5 ine aynı teşhisi koyuyormuş bir özel hastenede allahım merhamet versin yüreklerine herkesin evladı var ama unutmam bize yaşattığını ben biliyorum allah biliyor hiç üzülme böyle densizin biridie direk doktor değiştir derim

inanın aynısı benim başıma geldi.. oğlum 2 aylıkken ishal dolayısıyla doktora götürdük (kendi doktorumuz izindeydi).. çocuğa hemen yatış verdi. şok oldum.. "durum çok ciddi, yatırmalıyız, çıkaramayız" dedi. ağlamaktan içim şişti o gece.. 10 dk sonra yan odaya bir bebebk geldi, hafif ateşi varmış.. adam aynısını (kelimesi keimesine) onlarada söyleyince aklım başıma geldi.. doktora gidip "çıkıyorruz hemen" dedim.. "olmaz, izin veremem, kağıt imzalamanız gerek" dedi.. dava açmakla tehtit edince bıraktı :umursamaz:

ertesi gün doktorumuzz döndü izinden, ama bitiğim, ellerim titriyor resmen.. muayene etti, tahlil yaptı.. sonuç: üşütme... mide üşütmesi sonucu ishal olmuş.. hafif bir ilaçla şıp diye geçti ama yaşadığım benim yanıma kaldı.. sonradan öğrendim ki hastane zor durumdaymış, her yatıştan para alıyorlar.. korkunç bişi, hastane değil ticarethane.. allah bu tür insanları bildiği gibi yapsın... :umursamaz:

böbrek kumu, taş da idrar da kan yapıyor.. lütfen netten araştırmayın.. en ufak baş ağrısına beyin tümörü yazar orada..

ayrıca elinde veri yokken "şu olabilir- bu olabilir" diyen doktoruda alkışlıyorum.. yarın güzel haberlerle geleceksiniz, inanıyorum.. a.s.

katılıyorum. başınızdan üzücü şeyler geçtiği için paniğe kapılıyorsunuz. ancak arkadaşlara katılıyorum, sizi böyle görmesi çocuğunuzda ileriye dönük büyük korkular bırakabilir. yetişkin bir birey olduğunda belki de daha önce panik atak-hastalık hastalığı vb sorunları olabilir. Kendisini yetersiz görebilir.

Zor olsa da, önce kendiniz sakin olmayı başarmalısınız.

melocum nefrit adlı linkini okudum şimdide ayrı bir korku sardı beni ya böbrek yetersizliği varsa ya diyalize bağlarlarsa oğlumu .anne tarafım hepsi böbrek hastası diyalize bağlı yaşıyor.of oğlum of inşallah bizim tarafa çekmemişindireyvahedigeldismile

yarını bekleyin, arkadaşların ve dr.un dediği gibi su içirmeye özen gösterin. sakin olun. elinizden başka bir şey gelmediğinin farkında olun ve büyük ihtimalle bir iltihap sonucu bu sorunla karşılaştığınızı düşünün.

Şu mübarek günde bol bol dua edin.. İnşallah önemli birşeyi yoktur yavrunuzun burd hepimiz dua ediyoruz onun için.
Sende ne olur ogluna belli etme o da üzülmesin canım rabbimize dua et..

geçmiş olsun Allah şifasını versin inşallah.biliyorum sizin için zor ama iyi düşünün ki iyi olsun

Canım benim.. İnşaallah önemli birşeyi yoktur.
Moralinizi yüksek tutun, çocuğunuza yansıtmayın.
Kötü düşünme, iyi düşün, dua et, iyi olsun...
Sonuçlar temiz çıkar inşallah

Ya bu doktorlar da alem.. Ağızları her şeyi demeye varıyor. Tetkikler yapılmadan ne söylüyorsun aklına gelen her şeyi. Canım az su içiyorsa malum sıcaklardan, sistit olmuş olabilir. Erkeklerde yanma ağrı olmuyor bazen çünkü.

Back
X