Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
doktorun her söylediğinede güvenmeyin 9 aylık oğluma 1 günlük öksürüğüne istinaden 2 kez çiğer filmi çektirdi 3 kere hava verdi doktor diye gezinen biri alerji testi ve 2 çeşit daha tahlil istedi yapıldı tahliller baktı sonuçlara ve direk astım tesşhisi koydu biz eşimle elimiz ayağımız kesildi şaşırdık kaldık konuşamadık rapor verdi 2 yıl bu ilaçları kullanıcak dedi hava verdi ama çocukta 9 ay ne öksürük ne balgam ne gece tıkanma ne uykudan tıkanıp uyanma ne hırıltı ya hiç bir şey yoktu sadece öksürük ben ertesi günü nasıl yaptım allah biliyor götürdüm başka doktora şok oldu doktor neye istinaden bu teşhisi koydmuş dedi normal enfeksiyon görülmüş ciğerlerinde öksürüğün verdiği hafifi bulanıklık ve alerjisi normal değerden biraz yüksek 1 antibiyotik başlattı 3 tanede alerji iğnesi olduk dediki raporu yırtın sırf kendine bizi bağlamak için öğrendikki 10 hastanın 5 ine aynı teşhisi koyuyormuş bir özel hastenede allahım merhamet versin yüreklerine herkesin evladı var ama unutmam bize yaşattığını ben biliyorum allah biliyor hiç üzülme böyle densizin biridie direk doktor değiştir derim
böbrek kumu, taş da idrar da kan yapıyor.. lütfen netten araştırmayın.. en ufak baş ağrısına beyin tümörü yazar orada..
ayrıca elinde veri yokken "şu olabilir- bu olabilir" diyen doktoruda alkışlıyorum.. yarın güzel haberlerle geleceksiniz, inanıyorum.. a.s.
melocum nefrit adlı linkini okudum şimdide ayrı bir korku sardı beni ya böbrek yetersizliği varsa ya diyalize bağlarlarsa oğlumu .anne tarafım hepsi böbrek hastası diyalize bağlı yaşıyor.of oğlum of inşallah bizim tarafa çekmemişindireyvahedigeldismile