• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğuma Hazırlık oğluma ÇAĞAN ismi nasılll ?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

CASIO

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2008
217
0
96
İstanbul
arkadaşlar merhaba 25+2 hamileyimm ve inşallah dünya tatlısı bi oğluşum olacakkk :) ÇAĞAN ismine takıldımm bu aralar anlamı mutluluk bayram mışş.sizce nasıl bu ismi koysammıııı çevremde eleştirenler olduu kullanışı zor olur diyee siz ne dersinizz teyzoşlarııı :))

canım öncelikle sağlıkla alırsın bebeğini inşallah kucağına.bence Çağan ismi çok hoş anlam olarakta söyleniş olarakta gayet güzel.sen çevrendekilere bakma içinden ona nasıl hitap etmek geçiyorsa bence o ismi koy.

bence kendiside, söylenişide,anlamıda güzel.. :nazar:

dezavantaj olarak türkçe karakterleri kullanamayacağı yerlerde cagan olarak yazacak o kadar gamyoncuiremsu

bende 18 haftalık hamileyim oğlumuza çağan ismini düşünüyoruz hem pek duyulmadık hemde kulağa hoş geldiği için iki isimli olsun istiyorum çağanın yanına ek olarak bi isim daha düşünüyoruz isim bnce güzel oğullarımız adaş olucak desene :)
buarada ismin diğer anlamıda deve kuşu yavrusu olarakda geciyo bazı yerlerde

amin kızlar hepimiziin bebişlerine allah uzun ömür versin saglık versinnn :) assu4 cüm evet adaş olacak oğluşlarımızz 2.isim olarak ne düşünüyorsun :)

ben çağan ismini sevmiyorum okadar çok varki okula başladıgında sınıfta muhtemeln 4 5 tane çağan olacak.birde çok türkçe harf var içinde.cagan olacak bazı yerlerde..

bence çok hoş...Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasib etsin...

bende 25+1 deyim benimde oğluşum olcak inş isim sorunu bizdede var ama çağan gerçekten hoşmuş... :CüvCüv:

benim yeğenimin adı çok güzel bir isim söylenirkende çok hoş karizmatik bence ayrıca çok olan bir isim değil hem zaten çok olup olmamsına takılma seslenirken keyif alman daha önemli sağlıkla gelsin bebişin inşallah...

çevreye bakarsan ali mehemet,ahmet.....gayet güzell isim çok hoş anlamıda ciciymiş

Back
X