Doğuma Hazırlık oğluma isim bulamıyorum önerilerinizi bekliyorum ???

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Enes adını severdim, eşimin adı da Enes şimdi daha çok seviyorum :) rica ederim canım hem Anlamı da çok güzel :)

Aynen canım bence başka isim arama derim gerçekten çok güzel bir isim bulmuşsun zaten :) bu arada doğuma net kadar var, rabbim sağ salim sağlıklı hayırlı şekilde kucağına alıp büyütmeyi nasip etsin

amiin tşk ederim doğumuma 1 ay kaldı hayırlısıyla kucağıma alacağım günü dört gözle bekliyorum ilk çocuğumuz olacağı için heyecan dorukta şuan..
ancak isim konusu sıkıntı oldu ne yazıkki..
ama enes içime siniyor..
anlamını birde senden öğrenebilirmiyim rica etsem :KK66:

Ay maşallah ya bunlar çok güzel heyecanlar, rabbim daim etsin canım:)
Enes sözlük anlamı insan demek. Efendimiz (s.a.v)'den en çok hadis nakleden sahabelerdendir. Annesi onu 10 yaşındayken Efendimiz (s.a.v)'in hizmetine vermiştir ve vefatına kadar Efendimizin yanında kalmıştır. Ayrıca çocuğuna koyduğun isim sahabe yada peygamberlerden birinin adı olursa öldüğümüz zaman sırf adından dolayı o sahabe şefaatçi n olacakmış, ben bunu duyduğumdan beri hep sahabe ismi koymayı düşündüm çocuğuma. Yanlış anlama beni canım sadece bildiğimi paylaşmak istedim seninle :)

maşallah ne güzel anlamı varmış gerçekten :) çok hoşuma gitti gerçekten.
sende hamilesin ve daha başındasın allahım sağ salim kucağına almayı nasip etsin ilk bebek mi ikinci mi?
rahat bir hamilelik geçiriyorum ben sıkıntı çekmedim benimki gibi rahat bir hamileliğin olsun inşallah :KK66:

İkinci hamileliğim ama ilki düşük olmuştu, ikindi çok heyecanlıyım ilk yani benimki de ama benim hamileliğim çok çok zor geçiyor her gün istifralar mide bulantısı ile geçiyor ama duana en içten yürekten amin söylüyorum çok çok sağol canım :)) daha bugün kalp atışlarını izledik çok güzeldi, rabbim ikimizde de sağlıklı hayırlı şekilde yavrumuzu kucağımıza alıp büyütmeyi nasip etsin :) canım benim sen bilirsin ama başka isim arama derim gerçekten sen güzel ismi bulmuşsun :)

allahım korusun senide bebişinide inşallah.aklına kötü şeyler getirmeyip bol bol dua ederek bu süreci atlatırsın umarım.allahım acısını göstermeden sağ salim onun mis gibi kokusu içine çekmeyi nasip etsin tüm kalbimle diliyorum inşallah :KK66:
kalp sesini duyduğumda çok duygulanmıştım o minicik şeyden güçlü kalp sesi mucizevi bir şeydi.allahım herkese nasip etsin.
biraz daha büyüyüp şekillendiğinde ultrason görüntüsünde gözyaşlarını tutamazsın zaten.
bir de erkek bebekte mide bulantısı daha az
kız da daha fazla olur diyorlar
benim çok az oldu mide bulantım
kız erkek sağlıklı olsunda önemli olan :KK66:

Amin amin binlerce kez amin canım:) çok çok sağol bugün kalp atışlarını duyduk çok şükür çok heyecanlandım,çok harika bir duygu :)) benim mide bulantım çok aşırı ne yesem geri çıkıyor o derece yani, tabi haklısın rabbim hayırlı salih saliha sağlıklı imanlı evlat eylesin yoksa gerisi boş, rabbim sağlıklı hayırlı şekilde kucağımıza alıp büyütmeyi nasip etsin bir anne başka bir şey istemez zaten :)) çok çok sağol canım ya muhabbetin iyi geldi :)

Tabiki de emir veya cinar.
Ben iki arasinda kaldigim icin ikisinden de vazgecemeyip emir cinar koydum oglumun adini :KK200:

X