oglumun kilosu ve uykusu

AlmanyaTreni

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2014
2.971
2.973
Merhabalar arkadaslar benim oglum 6aylik 8kg 69cm. Sizce cokmu zayif.

bide gece uykusu hala duzelmedi bu normal mi.

simdiden tesekkurler herkese

Merhabalar arkadaslar benim oglum 6aylik 8kg 69cm. Sizce cokmu zayif.

bide gece uykusu hala duzelmedi bu normal mi.

simdiden tesekkurler herkese
Canim bence kilo ve boy iyi
Yurt disinda yaşadaydin eminim doktorlar burda bunu derlerdi.,benim bebiş 3 aylik nerdeyse 6-7 kg ve kilosunu baya sorun yaptilar. Saten ilk dönemlerde cabuk gelişiyor bebekler ve sonra yavaş yavaş gelişiyorlar, bu da normal.

Bebeyinin gelişimi icin app'ler var
Telefonuna indirip takip ede bilirsin.

Uykusu düzensiz derken, ha bire uyaniyormu? yoksa süt icin uyanıp 1 saat kadar oyalaniyormusunuz? Böyleyse, Buda normal ama ha bire kalkip huzursuzsa o başka

Canim bence kilo ve boy iyi
Yurt disinda yaşadaydin eminim doktorlar burda bunu derlerdi.,benim bebiş 3 aylik nerdeyse 6-7 kg ve kilosunu baya sorun yaptilar. Saten ilk dönemlerde cabuk gelişiyor bebekler ve sonra yavaş yavaş gelişiyorlar, bu da normal.

Bebeyinin gelişimi icin app'ler var
Telefonuna indirip takip ede bilirsin.

Uykusu düzensiz derken, ha bire uyaniyormu? yoksa süt icin uyanıp 1 saat kadar oyalaniyormusunuz? Böyleyse, Buda normal ama ha bire kalkip huzursuzsa o başka

Cnm yurt disinda yasiyorum ztn. Kgsu tam ideal diyorlar. Ama cevremdeki insanlar yok cok zayif bakamiyormusun fln diyor. Sinirlerim bozuluyor.

bnm oglanin uykusu cok ters aksam 6da uyuyor gece 2ye kadar. Sonra uyumuyor. Uykusunu kaydiriyim diyorum bu sefer gecede uyumuyor. Ve gece hep agliyor memesini veriyorum geri uyuyor. Ne yapcam bilmiyorum

X