oglumunda benimde kafam iyice karisti

Sargoz

güncel 80 => 70 e inecegim inşallah :)
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2015
12.563
7.620
Selam arkadaslar oglum 22.ayini bitirmek üzere hicbir sekilde sozumu dinlemiyor surekli bagiriyor hayir yok vb. Cevaplari kabulnetmiyor oysa cok uyumlu bi bebekti benim kv ilk 2,5bay cocugu gormedi hicbiri cocuk 6 7 aylik olunca yani bizimkilerin tabiriyle meydana cikinca hergun ya biz onlarda ya onlar bizde tamam bu sorun degil kv demde tayfasi da cocuk ne isterse yapiyorlar ama ne isterse her turlu zararli abur cubur serbest bide anneye vur annesi git diye diye cocugumdan soguttular eve gelince ilk bi kac gun mucadeleyle geceiyor tam herseyi duzeltiyorum yine ya onlar bizde ya biz onlarda buyur sil bastan delirmek üzereyim her istedigini yapamiyorum bu seferde basliyor aglamaya bagirmays vurmaya bazen bende deliriyorum cikariyorum odadan saatlerce agliyor o aglarken bende agliyorum nasil kurtulacam bilmiyorum esime soyleyince kavga cikiyor kendi annemler dik dur evinde egit gitme diyorlar her yolu denedim ya bosanacam ya kabullenecem bosandim diyelim annemlerin durumu belli bide benim pasif olduumu soyleyip elestiriyorlar iste bizim fatma boyle dik duramiyor kararli duramiyor oysa o kadar cok yolu denedim ki kotuluk yapmak kötü olmak istemiyorum
Simdi cocukta bende depresyondayiz bi taraftA her dedeigi yapan ba aanne bi tarafta her istegine yetisemeyen ben cocuk surekli babaannesini sayikliyor beni istemiyor hep git diyorvuruyor

Cahille uğraşmak ne kadar zor.Kayinvalidenizi alip karsiniza konusmayi deneyin bence.Anne bak sen böyle yaptıkca çocuk hırçınlaşıyor.Sen torunun ilerde söz dinlemeyen,vuran ,kıran bir insan olmasını ister misin.Sen de annesin beni en iyi sen anlarsin gibi cümleler kurun.Anlayacak olsa baştan bunu yapmaz da siz yine de bi deneyin.

Denedim hemde defalarca oglan cocugu pısırık olmayacakmis falan filan inanin cok yoruldum yasamayi bile istemiyorum

Burda okuyup anladığım kadarıyla cocugunuzla iletişimi kuramamissiniz.ona sevgiden çok hırçınliginizi stresinizi yansitmissiniz. Kvdenizin yaptıklarını çocuğunuzdan cikarmissiniz.ona şefkatle yaklaşın sizi anlıyorum siz şefkat ve ilgi bekliyorsunuz belki ama çocuk bunu anlamaz.kvdenizle konuşmak işe yaramaz. Daha çok tepkilerine neden olur biz senden daha iyi biliyoruz derler.ama o içindeki his varya çocuklar bu hissi çok iyi anlarlar.siz çocuğunuzu severek egitin yine sabr gerekiyor. Kvdenizin yaptiklarinin tersini uygularsaniz çocuğunuz size tabi ters tepki verir. Kivaminda ve şefkatle yaklaşın

Burda okuyup anladığım kadarıyla cocugunuzla iletişimi kuramamissiniz.ona sevgiden çok hırçınliginizi stresinizi yansitmissiniz. Kvdenizin yaptıklarını çocuğunuzdan cikarmissiniz.ona şefkatle yaklaşın sizi anlıyorum siz şefkat ve ilgi bekliyorsunuz belki ama çocuk bunu anlamaz.kvdenizle konuşmak işe yaramaz. Daha çok tepkilerine neden olur biz senden daha iyi biliyoruz derler.ama o içindeki his varya çocuklar bu hissi çok iyi anlarlar.siz çocuğunuzu severek egitin yine sabr gerekiyor. Kvdenizin yaptiklarinin tersini uygularsaniz çocuğunuz size tabi ters tepki verir. Kivaminda ve şefkatle yaklaşın
yani kv dem çocuguma istedigini yapsın yaptırtsın ben bişey söyleyince üzülünce sabırsız olayım hemde kv deme bişey demiyorum çünkü sert tepki vereceginden eminim

http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/hangimiz-anne-sasirdim.814268/

Siz uzulsenizde bişey yapamazsiniz bunu kvdenize kabul ettiremezsiniz zaten. Benim demek istediğim çocuğunuzla yanlız kaldiginizda kalite vakit geçirin. Zaten çocuk sizin seklinizi zamanla alır. Onlar severken siz çocuğunuzu azarlarsaniz ters tepki çeker.cocugunuz onları iyi sizi kötü görür.onlarin yaptığı zaten yanlış bir davranış. Ama bunu çocuğa anlatamazsiniz.

Siz uzulsenizde bişey yapamazsiniz bunu kvdenize kabul ettiremezsiniz zaten. Benim demek istediğim çocuğunuzla yanlız kaldiginizda kalite vakit geçirin. Zaten çocuk sizin seklinizi zamanla alır. Onlar severken siz çocuğunuzu azarlarsaniz ters tepki çeker.cocugunuz onları iyi sizi kötü görür.onlarin yaptığı zaten yanlış bir davranış. Ama bunu çocuğa anlatamazsiniz.
evet haklısın ama bırakmıyorlar ki bizi bize

Kayınvalidenizi karşınıza almaktan başka çareniz yok. Gerekirse bütün bağları koparın ama gene de bunu yapın. Unutmayın onun annesi sizsiniz. O cahil kadının eline bırakmayın.
bagımı koparmanın tek yolu boşanmak bunu da ben istemiyorum

Yapman gerek tek şey çocuğun annesinin sen olduğunu onlara kabullendirmen. Yapacak bi şey yok
annesi oldugumu zaten kabul ediyorlar onların derdi beni mutsuz etmek çocuk bahane

Güçlü olun ve sabrınızı yitirmeyin. Ama kimsenin haystı size zindan etmesine izin vermeyin. Hayatınız boyunca bonu size yaşatmalarına izin vermeyin
sabrediyorum başka çarem yok Allah a sıgındım

sabrediyorum başka çarem yok Allah a sıgındım

Eşiniz neden destek olmuyo size?İnsaın karısı bu kadar canı sıkılırken böyle bir durumda bu kadar mutsuz iken neden bir şey yapmazlar anlamıyorum??
Tabiki onun da annesi ama siz de hayat arkadaşı çocupunuzun annesisiniz sonuçta. O neden bir şey yapmıyo. Eşinizle bir vlilik terapistine gitseniz?Eğitim ve kültür durumunuz nedir bilmiyorum ama evlilik terapistleri var, aile danışmanları var. Onlarla bir görüşün bence

Eşiniz neden destek olmuyo size?İnsaın karısı bu kadar canı sıkılırken böyle bir durumda bu kadar mutsuz iken neden bir şey yapmazlar anlamıyorum??
Tabiki onun da annesi ama siz de hayat arkadaşı çocupunuzun annesisiniz sonuçta. O neden bir şey yapmıyo. Eşinizle bir vlilik terapistine gitseniz?Eğitim ve kültür durumunuz nedir bilmiyorum ama evlilik terapistleri var, aile danışmanları var. Onlarla bir görüşün bence
lise mezunuyum eşimin aile terapitine gitmek istemiyor annemle başedilmez çocuk sonuçta senin senden vazgeçmez büyüyünce anlayacak diyor gercekten kv deyle basedilmez yani

X