- 14 Şubat 2015
- 12.563
- 7.620
Selam arkadaslar oglum 22.ayini bitirmek üzere hicbir sekilde sozumu dinlemiyor surekli bagiriyor hayir yok vb. Cevaplari kabulnetmiyor oysa cok uyumlu bi bebekti benim kv ilk 2,5bay cocugu gormedi hicbiri cocuk 6 7 aylik olunca yani bizimkilerin tabiriyle meydana cikinca hergun ya biz onlarda ya onlar bizde tamam bu sorun degil kv demde tayfasi da cocuk ne isterse yapiyorlar ama ne isterse her turlu zararli abur cubur serbest bide anneye vur annesi git diye diye cocugumdan soguttular eve gelince ilk bi kac gun mucadeleyle geceiyor tam herseyi duzeltiyorum yine ya onlar bizde ya biz onlarda buyur sil bastan delirmek üzereyim her istedigini yapamiyorum bu seferde basliyor aglamaya bagirmays vurmaya bazen bende deliriyorum cikariyorum odadan saatlerce agliyor o aglarken bende agliyorum nasil kurtulacam bilmiyorum esime soyleyince kavga cikiyor kendi annemler dik dur evinde egit gitme diyorlar her yolu denedim ya bosanacam ya kabullenecem bosandim diyelim annemlerin durumu belli bide benim pasif olduumu soyleyip elestiriyorlar iste bizim fatma boyle dik duramiyor kararli duramiyor oysa o kadar cok yolu denedim ki kotuluk yapmak kötü olmak istemiyorum
Simdi cocukta bende depresyondayiz bi taraftA her dedeigi yapan ba aanne bi tarafta her istegine yetisemeyen ben cocuk surekli babaannesini sayikliyor beni istemiyor hep git diyorvuruyor
Simdi cocukta bende depresyondayiz bi taraftA her dedeigi yapan ba aanne bi tarafta her istegine yetisemeyen ben cocuk surekli babaannesini sayikliyor beni istemiyor hep git diyorvuruyor