oğlumuza isim???

Oğlumuza İsim ???

• Ankete Katılan
    220
eymen ismi güzelmiş.ikinciye oğlum olursa düşünebilirim :) size şimdiden sağlıklı kolay doğum diliyorum.

çağan diyorum ben :)) Allah analı babalı büyütsün , sağlıklı doğumlar sağlıklı evlat diliyorum arkadaşım

Çağan ve Eymen isimlerini anlam olarak çok seviyorum. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inş

Canım öncelikle allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin yazdıklarının içinde eymen güzel arkadaşımda onu koydu çağanı düşünme bile eğer oğlunun geleceğini düşünüyorsan ğ heryerde g diye okunacak ve yabancı bir ülkeye gitse okumaya yada çslışmaya isimini telafuz edemeyecekler isim düşünürken bende her ayrıntı düşünülmeli ben mercan poyraz doruk rüzgar bunları düşünüyorum kolay gelsin

Adacığım,
Eymen çok yaygın, okadar çok koyuluyor ki bu isim.. ben tercih etmezdim..
Aykan da benim arkadaşım koydu.. annenin ismi Ayla baba Birkan.. çok sevmemiştim bu ismi, onlara da söylemiştim..
ben Çağanı beğendim, sonra da Ardayı..

Anlamına bakmadım ama "çağan" diyorumm

Kulağa en hoş gelen o bence

adaercım ben bır tek caganı begendımmm onu sectum cnmmm..

Eymen çok güzel bir isim
Çağan ı da beğeniyorum abimin oğlunun ismi,9 yaşında şimdi onun doğduğu zamanlarda çağan ırmak adı çok geçerdi

Ben MERİVA arkadaşa katılıyorum hem türkçe karakter konusunda özelliklede ğ harfi çok zor çaaann diye sesleniliyo gibi... Hemde önerdiği isimleri bende beğeniyorum mercan, poyraz, rüzgar, doruk güzel isimler... Arda'nın anlamını tam bilmiyorum ama edirnede arda nehri var o yüzden buralarda o isim çok kullanılıyo hem kolay hem bilindik bi isim garipsenmez bence. Eymen ve Kayra isimleri çoookk yayıldı insanlar bişeye taktılar mı takıyolar sıktı bence... Aykan olabilir ama biraz basit gibi erkan, aycan böyle iki isim birleştirilmiş isimler her zaman oluyo aykan'da öyle ama modasıda hiç geçmez. Çınar'ı benim arkadaşımda koydu ama ağaç ismi yaa çokta mühim diil bide yine türkçe karakter problemi cinar:S Bikaç alternatif ben yazayım:

Yekta: Tek, biricik demek
Baran: Basitleşti ama yağmur demek
Miraç-Siraç pek sevmesemde değişik
Aklıma geldikçe yazarım yine...

Son düzenleme:
mercan kız ismi diye biliorum ben ? bi arkadaş tavsiye etmişte.. çağan ismi bencede cok güzel.. ingilizcede almancada yada başka dillerde bizimde telaffuz etmekte zorlandığımız isimler oluyo ama onların çokta umrunda olduğunu düşünmüyorum.. zaten türkçe olan biçok ismi kolay söyleyemiolarki! neyse adaer umarım gönlüne göre olan ismi bulabilirsin oğluşuna..

bence eymen kötü bi isim yaw heeeyy men der gibi aklıma hep avrupa yakasındaki burhan geliyo eymen ismini duyunca bence çağan müthiş

canım biz de eymene karar vermiştik ama o kadar çok ki...
geçen gün doktor amcamızda isme karar verdiniz mi diye sordu bizde eymen dedik
erkek bebek bekleyen hastalarımın %90 bu yıl eymen koyuyor bilginiz olsun dedi
vazgeçtik
tekrar isim arayışındayız babamız özgür olsun diyor :44:
korkarım oğlum isimsiz doğacak

oğlum olsaydı ismi kesinlikle çağan olacaktı çok beğendiğim bir isim Allah 2.yi kısmet ederse ve erkek olursa çağan koyarım sanada tavsiye ediyorum :)

bende eymen diyorum cok hoş geliyo sahabi ismi aynı zamanda saglıkla kucagınıza alın inşaallah

canım öncelikle hayırlı olsun bebişin benimde 2 tane ikiz kızlarım var yine hamileyim 7 haftalık bende bir oğlumun olmasını çok isterim olursada eymen ismini çok düşünüyordum inş. nasip olursa bende bu ismi bırakırım...

ben isimleri hep soyisimle değerlendirmeyi seviyorum.. ilerde çocuğum olursa ismiyle soyismi olsun isterim... isimlerde Çağan ı beğendim bende..

önceden isim bulmak zor derlerdi inanmazdım şimdi çok hak veriyorum gerçekten isim koymak zor iş :)
ben çağan ismini beğendim bence aralarında en güzeli çağan gibi benim kızım olucak oğlum olsaydı kayra
ismini koyardım. erkek isimlerinden hoşuma giden,birde söylemesi kolay bir isim bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…