Ogluna bagirmisim :)

holdmetight

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2014
291
80
Nisana gidecektik annesini evden almak icin gittik ama kv adayim hazir degilmis daha biraz oturduk bizde, sevgilim "anne ayakkabilarimi sildin mi" dedi.. bende "aaa ne munasebet senin elin yok mu canim annene nasil sildirirsin olmaz oyle seyle kendin sileceksin kizarim bak dedim" Kv adayi "aa olur mu hemen silerim oglum unutmusum simdi siliyorum diye cikti gitti"
neyse sonrasindaki gun sevgilim gulerek annem bana bagirdin diye cok uzulmus, ici erimis, icine oturmus, hic kiyamamis bana bagirdin diye ama birseyde diyememis dedi :KK70:
bu bagirmakmismi canim sana gercekten bagirdigim zamanlari gorse fenalik gecirecek herhalde dedim
Kadina bak, hem iyiligini dusunuyoruz hem suclu oluyoruz :KK70:
Ne yapacagim ben bu kv ile bilmem, oglunun emrine amade olmam gerek herhalde

Kv ye ne yapsan yaranamayanlara hoşgeldin ,, boşver aralarına girme sende öğreneceksin ki en güzel şey he diyip geçmek ilerleyen zamanlarda bunu güzelce anlatır sana kv davranışlarıyla nasılsa :)

Gecmis olsun arkadas . Senin sevgilim evlenincede anasinin yaptıklarını yapmani isteycek :KK70:

bunu bende dusunuyorum ve sinir oluyorum
Kadin kolayini bulsa sevgilim yerine yasayacak o kipirdamasin aman birsey olmasin yorulmasin, gece 3te eve gelse gece 3te ona ozel sofra hazirliyor dusun
ben boyle sey gormedim hayatimda yaa

Erkek annelerinin yaptığı en büyük hata bence .
Geçen bi abla da 15 yaşındaki oğlunun hala kendisinin giyinmediğini , çoraplarına kadar kendisinin giydirdiğini söylemişti .
Bu çocuklar sonra büyüyüp evlenip eşlerini kendilerine bakıcı olarak kullanıyorlar bi güzel .
Kaynanan anlaşılan oğluna aşırı düşkün bi kadın .
Ne diyeyim çok uğraşacaksın şimdiden belli .

X