- 27 Eylül 2012
- 2.965
- 1.437
Konumun öncesini okuyanlar bilir...Perşembe gecesi eşimle atıştım ilaç patası eltiminmiş ve kaynanam eşime ödetiyo..hem hanımın kaşarını al hem ilacını cinlerim tepeme çıktı...maaş kartı kredi kartı bende artık..böyle har vurup harman savurursa işi bıraķıcam dedim...ben kardeşinin karısının kaşarı ve ilacı vs..si için çalışmıyorum bende bilirim kızkardeşin ve gelininiz gibi evde yatmayı dedim..bana acıman yok mu dedim..senin karın bebeğini kaybeder kürtaj olur kardeşin ve karısı düşmana nispet yapar gibi motor tepelerinde sokak sokak gezer bir geçmiş olsuna gelmez sen ise gider onun karısının ilacinı ödersin dedim...biz evlenirken bir iğne almadı annen dedim kardeşin için taksitlere giriyo beyaz eşya alıyo dedim..oglu napsin kadıncağız demez mi..bende sen üvey oğlumusun dedim..sen babanın sağlığında öksüz yetim gibi evlendin kimsen koşturmadı dedim...yarın anneni arıcam dedim ve aradım ertesi gün..bana neden böyle yapıyosun dedi kaynanam...ablamın kızını görmedin mi sessiz kocasını dırdırla boşattı..çocuk falanda görmedi adamın gözü demez mi..siz sessiz adamlara düştünüz ablamın falanca oğlu, abimin falanca oğlunda evli olsanız konuşabilirmiydiniz böyle dedi bana..kocan sessiz içine atar üzme dedi..dırdırla kocan bosar dedi....bende 5 yıl oldu artık dedim ne boşanması dedim..kendine güvenme dedi bana...ablamın kızı gördünüz ya dedi... Notki ablasının kızı haklı yere boşandı adam karısından gizli borç yapıyomuş eve kağıtlar gelince öğrenmiş kadın...eşinden evini satın almak zorunda kaldı ev elden gitmesin diye...boşandılar adam senesin evlendi bile...o borçlar nereye gidiyomuş gördük..)
Son düzenleme: