Öğrencilerinin önünde canlı fareyi yedi

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.837
Güney Kore'de bir öğretmen, öğrencilerine 'hayatın değerini göstermek için' sınıfta bir hamsterı ısırarak öldürdü ve yedi. Öğretmen, çocuk istismarından gözaltına alındı.
Sitene Ekle
ogrencilerinin-onunde-canli-fareyi-yedi-5660447.Jpeg

Güney Kore ’nin Jeongeup kentinde Yu adlı öğretmen , öğrencilerine ‘hayatın değerini göstermek için’ sınıfta bir hamsterı ısırarak öldürdükten sonra yedi. Öğretmen, öğrencilerinin hayvanlara “sataştığını” gördüğünü ve hamsterı bu nedenle öldürdüğünü söyledi. Radikal'deki habere göre, hayatın “ne kadar değerli” olduğunu göstermek isteyen öğretmen, çocukluğunda bir farenin kendisini ısırdığını söyledi.

Öğretmenlerin protestosu üzerine okuldan ayrılan 44 yaşındaki Yu, “Öğrencilerimin hamsterlara sataştığını öğrendikten sonra sinirlendim. Durumu kontrol edemiyordum ve katlanamıyordum. Hamsterların bu sebeple öldüğünü izlerken, çocuklara bunun yanlış olduğunu öğretmem gerektiğini düşündüm” dedi.

Olayın ardından çocuklar, velileri ve diğer öğretmenlerden özür dileyen Yu, “Durumun çocuk istismarı olduğunu bilseydim hamsterı yemezdim” ifadesini kullandı.milliyet

"evet çocuklar hayat çok değerli olduğu için böyle manyaklıklar yapmayın sonra mapus kiremitlerini sayarsınız" demek istemiş.. eminim mesaj yerine gitmiştir :KK53:

Normal bir dünyada normal insanlarla yaşamak istiyorum çok şey mi istiyorum

Amaan Çinliler her seyi yiyor niye onlara kimse laf etmiyor? Ayrica Güney Kore milleti köpek yer. Ozellikle alip beslerler ve yerler iyyy midem fena halde :confused:

bana neden bunu yaptınız.. hamster yemek nedir. bütün hayallerim uçtu gitti. ah güney kore elveda :KK43:

Bööğğ midem kalktı resmen. Iyy Biran gözümde canlandırdım .. Tek kelimeyle ''Iyy'' ..

X