Öğrencisinin kafasıyla tahtayı sildi

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.837
Ankara'nın Mamak ilçesindeki bir ortaokulda, okul müdürü bir öğrencinin kafasıyla tahtayı sildi. O anları başka bir öğrenci gizlice kaydetti. Olay, Mamak'ta bulunan Ali Şir Nevai Ortaokulu'nda yaşandı.Bir öğrenci tarafından gizlice cep telefonu kamerasıyla kaydedilen görüntülerde, okul müdürü Süleyman Yiğit, derste tahtaya kaldırdığı bir öğrencisini azarlamaya başlıyor. Ardından da "ben sana burayı sil demedim mi? niye silmedin?" diyerek öğrencisinin kulağını çeken müdür, tüm sınıfın gözü önünde öğrencinin kafasını itip kakarak tahtadaki yazıları sildi. Görüntülerin ne zaman çekildiği bilinmiyor

İŞTE O SKANDAL GÖRÜNTÜLER

milliyet

Ah ah bunu beni
m çocuğuma yapacaktınkiii..... o tahtayı kafayla değil dilinle sildirirdim sanaaa..Teeee şimdi ne sinirlendimm..

şimdi geçen alt yazıya göre hakkında soruşturma açılmış
hem fiziksel hem psikolojik şiddet

Gun gectikce psikopat sayisi mi artiyor yoksa teknoloji sayesinde psikopatlar ortaya mi cikiyor??
Gerizekali adam. Artik nasil müdür olmussa???

benim geçmişte eğitim hayatım bi müdür vardı şişmanca, 5 kilo elleri vardı, tokatı bastığı çocuk yere yapışıyodu o geldi aklıma:confused:

su milli eğitim kadar hödük cahil olan kurum görmedim adı milli eğitim ama başları daha kendini eğitememişler
en yakın örneği yanımda var milli eğitm müdürlüğü

O adamı elime geçirirsem görür tahtayı.. Tahtaya yapıştırırım birde posteri çıkar !

Manyak herif, psikopat... Öğretmenlerin ruh sağlığı yerinde değil ki, çıcuk eğitebilsinler...

Ay allah kahretsin senin gibi egitimciyi... O cocugun siniftaki itibari, haysiyeti ne oldu, psikolojisi ne oldu, gururu ne oldu... Evimin yakininda bu okul. Umarim gereken yapilir bu herife. Pislik. Ogretmeniz diye kendilerini ne zannediyolar acaba. Sabrin yoksa yapmayacaksin bu isi. Cocuklari sevmiyosan zarar vermeyeceksin. Nefret duydum.

b şıkkı diyorum. Eğitim hayatım boyunca gördüklerimin yanında kafayla tahta silmek hiçbir şey.
Evet, bakınız benim eğitim dönemim, 1978'de başladı, ilkokulumuzda bir Müdürümüz vardı, evlerden Irak, ben hiç tırsmak zorunda kalmadım kendisinden çünkü o erkek çocuklara takıktı, nerdeyse hergün bir erkek çocuğunu resmen çiğnerdi ayağının altında, eşimle aynı okuldaydık, tabii sonradan öğrendik bunu, o benden bir yaş büyük, bahçede aaa yine müdür birini eziyor dediklerimden biri de eşimmiş:KK14:
Eşimle ilgili olan kısma her ne kadar gülesim gelse de maalesef aslında acı bir durum.

Bizim eğitim sistemimiz ne ki sanki bazı öğretmenler ne olsun?
Yazık,yazık yazık... İmkanı olanlar kesinlikle çocuğunu Türkiye'de okutmamalı.

Geçen çocuğu derste uslu durmayınca yerini değiştiren öğretmeni döven psikopat veli gibiler böyle öğretmenlere niye denk gelmez anlamıyorum.

Boyle pislik mudurleri okuyunca aklima su mudur hikayesi geliyor.

Bir gün vücuttaki organlar kendi aralarında müdür seçmeye karar vermişler.
Beyin "hali hazırda hepinizi ben kontrol ediyorum, müdür benim" demiş.
Kalp "ben olmazsam yasayamazsiniz, müdürlük benim hakkımdır" demis.
Ciğer "ben hava alı$verişi ile kalbi çalıştırıyorum müdür benim ben" demis.
Her organ kendi adaylığınI hakkında tezler üretirken sessiz sedasız bir köşede olan biteni izlemekte olan göt bir anda atılmış, "müdür benim ulan, ben faaliyetimi bir durdurursam hepiniz mahvolursunuz."

götün bu çıkışına diğer organlar götleriyle gülmüşler ki bu göt ü gerçekten çok sinirlendirmiş. "görürsünüz siz" deyip faaliyetlerini durdurmuş, bir nevi gümrük ambargosu başlatmış. bir süre sonra bütün faaliyetleri sekteye uğrayan diğer organlar hep bir ağızdan:

"tamam amenna, müdürümüz sensin yüce göt, biz ettik sen etme" diye af dilemişler. o günden sonra vücudun amiri, müdürü göt olmuş.

işte o günden bu yana bütün götler müdür, bütün müdürler de göt olmuş...:KK53:

NOT:SADECE SU YUKARDAKI PSIKOPAT MUDURLER ICIN GECERLIDIR FIKRAM...

X