Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar ben 32.haftada doğum iznine ayrıldım Dakar 36+5 te 18 ocakta doğum yaptım şimdi ne kadar iznim kaldı ne zaman başlamak lazım işe bir el atın kafam durdu sanki
32. Haftada, yani yasal olarak izne cikabileceginiz ilk tarihte izne ayrildiysaniz 8 hafta doguma kadar izinlisiniz. Yalniz rrken dogum yapmissiniz, yani bu geriye kalan izninizin bosa gittigini gosterir. Kullanmasanizda dogum so nrasina aktaramazsiniz. dogum yaptiginiz tarihten itibaren 8 hafta ucretli izniniz var. Yani 18 ocağın ustune 8 hafta sayacaksiniz, sonra ise baslamaniz gerekir. gule gule büyütün Bebeğinizini
32. Haftada, yani yasal olarak izne cikabileceginiz ilk tarihte izne ayrildiysaniz 8 hafta doguma kadar izinlisiniz. Yalniz rrken dogum yapmissiniz, yani bu geriye kalan izninizin bosa gittigini gosterir. Kullanmasanizda dogum so nrasina aktaramazsiniz. dogum yaptiginiz tarihten itibaren 8 hafta ucretli izniniz var. Yani 18 ocağın ustune 8 hafta sayacaksiniz, sonra ise baslamaniz gerekir. gule gule büyütün Bebeğinizini
Canim merhaba çocuğum yok ama arkadaşım doğum yaptı. Ona da aktaramazsın izni demişlerdi baştan. Ama sonra mdr yrdsı hocam aktarım yapılıyo dedi o da ona göre ayarlayıp çıktı izne. İdarenle bir görüş istersen.