öğretmen- assubay evliliği

Sordugum sorunun cevabi olabilcek hic bir cevap alamadim. Bir sey soruyorum nedir hemen karşi saldiraya gecmek. Aklima takilan bir sey var demekki fikir almak istedim ama hata etmisim. Ne kadar ön yargilisiniz

arkadaşım evli astsubayla şimdi hakkaride öğretmenlik yapıyor adam nerde kız orda eşyalar kolili düzensiz bir hayat ama eşini seviyor mutlu bana göre değil mesela seçim meselesi

Sordugum sorunun cevabi olabilcek hic bir cevap alamadim. Bir sey soruyorum nedir hemen karşi saldiraya gecmek. Aklima takilan bir sey var demekki fikir almak istedim ama hata etmisim. Ne kadar ön yargilisiniz

ben bankacıyım eşim subay.. tam olarak öğrenmek istediğin nedir açıkça yazarsan daha sağlıklı yardımcı olabiliriz.. böyle yazdığında çok fazla gereksiz yoruma açık oluyor..

elleme versinler cevap gerilmede hepsi çok akıllı şahsen benim hoşuma gidiyor burdan çok sey öğreniyorum her lafa verecek bi cevabım oluyor.

X