- 5 Mart 2012
- 4.870
- 1.081
- Konu Sahibi ChocolateChips
Merhaba arkadaşlar Biraz kendimden bahsedeyim.evliyim kpss sınavına bu yıl girisimle 5 defa olacak.bu zamana kadar doğru düzgün çalışmadığıM. Martta başladım mayısta bıraktım ekimde başladım ocakta bıraktım. Derken zaman geçti va atanamadim.birde branşı önemli elsanatlari öğretmeniyim. Malum puanlar da baya yüksek. Bu yıl kpss üstüne düştüm ve şimdiye kadar güzelce çalıştım kafaya koydum olacak bu iş.atanmam için 85 ve üstü almam gerek.ve son düzlüğe 3 ay kaldı panik başladı bende.hala yanlışların çıkıyor .günde 300 soru çözüyor veara tekrarlarim var.inş bu yıl olacak.
motivasyona ihtiyacım var.derleme ihtiyacım var.meslektaşlarımdan isteğim öğretmenlik nasıl bir meslek.neler yaşıyorsunuz .ben lise de görev yapıcam .lisede çalışan arkadaşlar neler yaşıyorsunuz .bu güzel mesleği kazanma için bana ne dersiniz desteğinizi istiyorum motive olayım ki daha çok
çalışayım.sizin desteğinizel de ders çalışma aşkına sevkine geleyim :)
Demeyin bana bizim lafımizla mi calisacaksin diye ama amacım atanma isteğimi capcanli tutmak
motivasyona ihtiyacım var.derleme ihtiyacım var.meslektaşlarımdan isteğim öğretmenlik nasıl bir meslek.neler yaşıyorsunuz .ben lise de görev yapıcam .lisede çalışan arkadaşlar neler yaşıyorsunuz .bu güzel mesleği kazanma için bana ne dersiniz desteğinizi istiyorum motive olayım ki daha çok
çalışayım.sizin desteğinizel de ders çalışma aşkına sevkine geleyim :)
Demeyin bana bizim lafımizla mi calisacaksin diye ama amacım atanma isteğimi capcanli tutmak