okan.. kafa karısıklığı

Novamber wind

🧿 March, 2019 👑
Pro Üye
Anneler Kulübü
2 Temmuz 2013
16.468
12.869
iyi geceler hanımlar. bu sene hep istediğim bölümü okan üni de burslu kazandım. derdim hem okul hakkımda hem de kendim. okul hakkında çok olumsuz eleştiriler var ama tam tersi çok iyi anlatanlarda var. bu durum beni arafta bıraktı. okan pişmanlıktır diyorlar uzak diyorlar pahalı diyorlar falan. yazarken neden düşünmüyorlar orası ayrı konu. bu okulda sağlık okuyan var mı duyan bilen yada. kendimle ilgi olan kısımda korkuyor olmam sanırım. daha önce önlisans okudum üstüne dgs yaptım ama son sınıfta dondurdum lisansı bitirmedim yani sağlık için. kafam öyle karısık ki. yıllar sonra pişman olmamak, aileme mahçup olmamak istiyorum. sizce ne yapmalıyım...

Bolum nedir? Hemsire olmak istiyordun sanirsam, hemsirelik mi?

Girip kazanmissin anladigim kadariyla, peki bu insanlar ulvi!!! fikirlerini neden o zaman beyan etmemisler?! Madem kazandin gidiceksin.

Ailen maddiyat isine yazarken ne dedi? Alternatifin nedir, gitmezsen tekrar mi hazirlanicaksin, kac yasindasin?

Hiçbir fikrim yok ünivle ilgili ama ileride iş bulmana engel olmayacaksa iyi yada kötü hiç farketmez senin için. çok masraflı olur altından kalkamayız diyorsa orasını bilemem, 4 yıl dişini sıkabilirsen git. bir daha sınava çalışmak zor gelebilir. Bazen fırsat bir defa gelir değerlendirmek lazım.

sen burslu kazanmısınz zaten canım çok pahalı olması seni ilgilendirmez ama dersleri yüksek getirmessen bursun kesilirse parayda devam ediyorsun diye biliyorum sağlık bölümü hemşirelik bildigim kadarıyla kpss de yerleşmesi kolay 2 yıllık mı sağlık bölümün canım

Şu saatten sonra yaşayıp görmeden yani tecrübe etmeden bilemeyeceksin.Okan Üniversitesinin teee fizanda olduğunu biliyorum o kadar.

Cidden o konu ne oldu ya? Kaldirilmis sanki goremedim :KK70::KK70:

Ya Okan Universitesiyle ilgili ben de pek iyi seyler duymadim. Egitimi falan pek iyi degilmis. Ama bence sen calisirsan gayet başarılı olabilirsin :KK68:
bilmiyorum ki takip etmedim sonra :) dersler konusunda zorlanmazsın diyorlar elimden gelenin fazlasını yaparım

Bolum nedir? Hemsire olmak istiyordun sanirsam, hemsirelik mi?

Girip kazanmissin anladigim kadariyla, peki bu insanlar ulvi!!! fikirlerini neden o zaman beyan etmemisler?! Madem kazandin gidiceksin.

Ailen maddiyat isine yazarken ne dedi? Alternatifin nedir, gitmezsen tekrar mi hazirlanicaksin, kac yasindasin?
evet cherry aynen. ben yazarken hep olumlu şeyler okudum okulun sayfalarına da yazdım olumsuz yorumlara bakma diyorlar ama bilemedim vallahi ya. maddiyat problem değil yaşım 24

Hiçbir fikrim yok ünivle ilgili ama ileride iş bulmana engel olmayacaksa iyi yada kötü hiç farketmez senin için. çok masraflı olur altından kalkamayız diyorsa orasını bilemem, 4 yıl dişini sıkabilirsen git. bir daha sınava çalışmak zor gelebilir. Bazen fırsat bir defa gelir değerlendirmek lazım.
evet işte bu yüzden bu şansı kaybedersem bir daha girmem kazanmam zor olur yaşım 24 çünkü

sen burslu kazanmısınz zaten canım çok pahalı olması seni ilgilendirmez ama dersleri yüksek getirmessen bursun kesilirse parayda devam ediyorsun diye biliyorum sağlık bölümü hemşirelik bildigim kadarıyla kpss de yerleşmesi kolay 2 yıllık mı sağlık bölümün canım
evet canım sağlık burslu. okul disiplin dısında bursumu geri almıyor hatta başarılı olursam üstüne kendi veriyor

Canim zaten uni de egitimin iyi olmasi kotu olmasi bisey degistirmiyo. Sinavdan bikac gun once tum notlari aliyosun bir iki gecede hatim ediyosun sinava giriyosun sistem bu :KK70: :KK70: okulda simarik tipler var evet ama okan uni eglencelidir. Cok ilginc tipler bir aradadir cunku. İstedigin gibi giyinebilirsin acik sacik bile giyinsen kimse laf etmez. Kirmizi rugan platform topuk bile giyip gitsen aa suna bak demezler. Egitim sistemini bilemem. O onemli degil zaten :KK70: ama sagliksa uygulamali ders isletirler diye dusunuyorum. Bizim okul da tam tersi mesela. Her istedigini giyemezsin garip karsilaniyo cunku kizlarin yuzde 70 i kapali. İnsanlarin tepkisinden cekinenler de her istedigini giymiyo o yuzden. Fazla etkinlik olmaz mesela. Cok fazla kaynasmaz kimse birbiriyle. Cok sessiz sakindir. Bence okanda cok egleniceksiin. Bi defa kampuslu yanii. Bizimki kampuslu ama bisey oldugu yok o ayri :KK70: :KK70:

Bilkent tobb dışında ozel unileri dandik buluyorum açıkçası.dandik biraz bayağı bir kelime olabilir ama, öyle.
Burslu okumanin da parali okumaktan size statu farki kazandirmayacagi bir gercek
Ancak saglikta pek problem olmaz

evet cherry aynen. ben yazarken hep olumlu şeyler okudum okulun sayfalarına da yazdım olumsuz yorumlara bakma diyorlar ama bilemedim vallahi ya. maddiyat problem değil yaşım 24

evet işte bu yüzden bu şansı kaybedersem bir daha girmem kazanmam zor olur yaşım 24 çünkü

Kiz burslu kazandiysan git derim, zaten masraf olmayacakmis ki.

Gelecek yil tekrar hazirlandiginda daha iyi puan alacagin ne malum? Hemsire de olmak istiyorsun zaten, durma git.

Olumsuz yorumlari salla derim, cesit cesit insan var, gitmeden sen bilemezsin nasil oldugunu.

Bence bu sansi kacirma. Saglikta cok kalburustu unvler Hacettepe, Cerrahpasa vb. haric zaten cok fark etmiyor.

Fizandaymis okul:))) 3.sinifta yurda tasinirsin belki? Icimde pozitif hisler olustu diyeyim, ben gitmen taraftariyim.

Canim zaten uni de egitimin iyi olmasi kotu olmasi bisey degistirmiyo. Sinavdan bikac gun once tum notlari aliyosun bir iki gecede hatim ediyosun sinava giriyosun sistem bu :KK70: :KK70: okulda simarik tipler var evet ama okan uni eglencelidir. Cok ilginc tipler bir aradadir cunku. İstedigin gibi giyinebilirsin acik sacik bile giyinsen kimse laf etmez. Kirmizi rugan platform topuk bile giyip gitsen aa suna bak demezler. Egitim sistemini bilemem. O onemli degil zaten :KK70: ama sagliksa uygulamali ders isletirler diye dusunuyorum. Bizim okul da tam tersi mesela. Her istedigini giyemezsin garip karsilaniyo cunku kizlarin yuzde 70 i kapali. İnsanlarin tepkisinden cekinenler de her istedigini giymiyo o yuzden. Fazla etkinlik olmaz mesela. Cok fazla kaynasmaz kimse birbiriyle. Cok sessiz sakindir. Bence okanda cok egleniceksiin. Bi defa kampuslu yanii. Bizimki kampuslu ama bisey oldugu yok o ayri :KK70: :KK70:
ben şimdiden arkadaş edinip notları verecek kişileri buldum :KK70: fatihte misin yoksa? kafam bir dünya açıklanmadan önce yerleşeyim diyodum açıklandı korkuyorum

X