Okmeydanı ozel epıdural dogum...

cupcup

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2015
413
157
36
Slm Anneler 32 haftalık hamıleyım. Ozel okmeydanı hastahenesınde epıdural normal dogum dusunuyorum allah nasıp kısmet ederse ıns...
Benım doguran annelere bır kac sorum olacak cevap veren herkese sımdıden cok tesekkur ederım..
Ozel okmeydanı hastahanesınde epıdural normal dogum yapıp memnun kalan kalmayan var mı?
Epıdural kac cm acıklık olunca verılıyor?
Sancı olmadıgı ıcın epızyotomı yanı kesık atıldıgında ve dıkılırken acı hıssedılıyor mu?
Ve son olarak ıkınma hıssı kayboluyor mu?

Canım Allah sağlıkla kucağınıza almak nasip etsin.
Doğum yapmadım ama bildiğim kadarıyla 5 cm açıklık olana kadar bekliyorlarmış epidural vermek için. Okuduğum yazılarda görmüştüm.
Diğer sorularının cevabı yok maalesef bende. :)
Kolay doğumlar diliyorum.

Tatlim epidurali bilmiyorum ama benim ablamda orda normal dogum yapmisti osman beydi doktoru hala orda bendd suan hamileyim ve benimde doktorum osman bey zaten kendisi aile doktorumuz beni ergenlik donemimden beri bilir senede bi kac kez rutin kontrole giderdim 7 bucuk aylik su ana kadar olan donemimi de o takip etti hastane temizlilk personel ya da tibbi yeterlilik olarak gayet iyi biz ablamda hic bi sorun yasamadik

Osman batur sanırım canım dımı pekı blıyormusun epıdural uygulaması var mı bende bu ay gıdıcem osman batura dogumu da orda epıdural dusunuyorum allahın ıznıyle sen de normal dusunuyorsun dımı canımm?

Osman batur evet kesinlikle memnun kalirsin bi kere hastasini cok rahatlatan bi doktor panik ya da endiseli bi adam degil ve o da normal dogum yana bi doktor sezeryan istesen bile cok onermiyo mecbur kalmadikca yapmam diyo bende normal dusunuyorum kismet olursa epidural yapiyorlar mi bilmiyorum normal gelisen bi dogum istedigm icin hic aklima gelmedi sormak ama kontrolunde sor istersen

Aslında gonul ıster kı epıdural ıgne olmadan normal dogurmak canım ama sancılara dayanamıcak gıbı olursam epıdural ısterım dıye dusunuyorum sancısız dogum ıcın rabbım hakkımızda hayırlısını versın benımde kızım olucak hemen hemen dogum tarıhlerımız aynı gbı kac haftalıksın?

bızde 32 haftaya gırcez allahın ıznıyleee:) korku heycan karısık bende var mı sende de

X