Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hanımlar 7+3 üm ama 3-4gündür öksürük başladı ve öksürük riskli bişiy.öksürüğü kesici bişeyler söyleyin nolur?? ballı zencefil tüketiyrm ve salep içiyrm başka neler yapabilirim?? boğazım gıcık yapıyo tahriş oldu sanırım.
Hanımlar 7+3 üm ama 3-4gündür öksürük başladı ve öksürük riskli bişiy.öksürüğü kesici bişeyler söyleyin nolur?? ballı zencefil tüketiyrm ve salep içiyrm başka neler yapabilirim?? boğazım gıcık yapıyo tahriş oldu sanırım.
Bana doktor şunu önerdi: Siyah turpun içini oydum, alt kısmını da biraz kesip bardağa oturttum. Oyduğum yere bal koydum. Birkaç saat bekletince koyduğum balla beraber turpun suyu bardakta birikiyor. Onu içiyordum. Sabah, akşam. Faydasını görürsün inşallah.
Bir tatlı kaşığı Bala yarım çay kaşığı kadar karabiber .....hamileliği min ilk günlerinde faranjit oldum ve öksürük ten kaburga larim acıyordu karabiberli bal yapıp öksürdük çe biraz yiyordum ve gargara yapıyordum balı tek başınada çok yedim ve ada çayı içtim fayda verdiler bana sende dene INŞALLAH faydası olur ...