öksürüğü önlemek için yardımmm

vuslat13

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2013
219
40
Hanımlar 7+3 üm ama 3-4gündür öksürük başladı ve öksürük riskli bişiy.öksürüğü kesici bişeyler söyleyin nolur?? ballı zencefil tüketiyrm ve salep içiyrm başka neler yapabilirim?? boğazım gıcık yapıyo tahriş oldu sanırım.

Hanımlar 7+3 üm ama 3-4gündür öksürük başladı ve öksürük riskli bişiy.öksürüğü kesici bişeyler söyleyin nolur?? ballı zencefil tüketiyrm ve salep içiyrm başka neler yapabilirim?? boğazım gıcık yapıyo tahriş oldu sanırım.
Çok geçmiş olsun canım.

Bana doktor şunu önerdi: Siyah turpun içini oydum, alt kısmını da biraz kesip bardağa oturttum. Oyduğum yere bal koydum. Birkaç saat bekletince koyduğum balla beraber turpun suyu bardakta birikiyor. Onu içiyordum. Sabah, akşam. Faydasını görürsün inşallah.

Sevgiler :)

Canım ada çayı demle ve sık sık gargara yap hatta arastır zarari yoksa 1 2 fincan iç geçmiş olsun canım karabiberli balda iyi geliyor ..

Ka
Balın içine ne kadar karabiber koyayım ölçü verirmsnz çok kötüyüm
Bir tatlı kaşığı Bala yarım çay kaşığı kadar karabiber .....hamileliği min ilk günlerinde faranjit oldum ve öksürük ten kaburga larim acıyordu karabiberli bal yapıp öksürdük çe biraz yiyordum ve gargara yapıyordum balı tek başınada çok yedim ve ada çayı içtim fayda verdiler bana sende dene INŞALLAH faydası olur ...

X