Oktar'dan Bülent Arınç'a: Al sana sakallı kıllı erkek

alaraey

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2013
2.225
328
[h=2]Adnan Oktar, Bülent Arınç'ın "Kedicik" eleştirisine verip veriştirdi. Kedicikleri stüdyodan kovan Oktar, Arınç'a , "Madem öyle al sana sakallı kıllı erkek" diye seslenip erkekleri oynattı.[/h]
Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'ın "Kedicik"lerini sert bir dille eleştirmesine sinirlenen Aktar Oktar, birlikte program yaptığı kızları stüdyodan kovdu. Ardından da Bülent Arınç için, "Bak adama ne diyor. Kızlar gülmeyecek maşallah inşallah demeyecek. Dekolte giyen kadınlar ahlaksızmış. Biz ahlaksızlığın ne olduğunu iyi biliriz Bülent" ifadelerini kullandı.


[h=4]"AL SANA SAKALLI KILLI ERKEK"[/h] "Madem öyle o zaman kızlarımız artık yayına çıkmayacaklar. Senin şirin yüzünü görürüz bundan sonra. Erkek görmek istiyorum diyorsun. Bundan sonra sana hep erkek göstereceğiz." diyen Oktar, erkekleri Ankara havası eşliğinde oynatarak Arınç'a "Al sana kıllı sakallı erkek" diye seslendi.

z_4841.jpg


http://www.ensonhaber.com/oktardan-bulent-arinca-al-sana-sakalli-killi-erkek-2014-04-19.html
 
Son düzenleme:
bol bol erkek çıkartacakmış :KK1: en yakışıklıları çıkart hocammm bunlar yakışıklı değil beğenmedim :KK1:
erkeklere de yakışmamış ya inş.lar maşallahlar , kedicikler iyimiydi ne :KK9:
 
'Kedicik falan demiş. Bana konuşacaksın Bülent. Bana bana! Muhattabın benim!' içeren cevabıyla beni yardı :KK1::KK1::KK1: Hocam orada ikiz beyler vardı onları çıkarabilirsiniz :KK53: Bir de yere oturmuşlar :KK9:
 
Son düzenleme:
X