Oktay Kaynarca: Gezi başlı başına bir hataydı

vargasabreu

mutedil
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2013
8.314
6.284
logo__5.png

Oktay Kaynarca: Gezi başlı başına bir hataydı
18-04-2015 11:07:39

oktay-kaynarca-gezi-basli-basina-bir-hataydi.jpg

ATV'de başlayacka dizisi öncesinde Sabah gazetesine röportaj veren Oktay Kaynarca, Gezi Parkı eylemleri için "Başlı başına bir hataydı" dedi. Türkiye'nin iyiye gittiğini öne süren Kaynarca, "Paralel yapıyla ilgili ben dün nerde durduysam bugün de aynı yerdeyim" dedi.

Kaynarca'nın açıklamalarının satır başları şöyle:

"Paralel yapıyla ilgili ben dün nerde durduysam bugün de aynı yerdeyim. Bazıları benim durduğum yere sonradan gelmiş olabilir. Ee onlar da insan, onlar da hata yapabilir."

"GEZİ BAŞLI BAŞINA BİR HATAYDI"

"Bana sorarsanız Gezi başlı başına bir hataydı; yaşananlara ve ölümlere bakınca. Biz oyuncular sanatla olayları eleştirmeliyiz, aksi halde büyük planların küçük figüranları oluruz."

"ÜLKE İYİYE GİDİYOR"

"Ülkenin gidişatını da olumlu görüyorum, iyiye gidiyor. Asırlardır kendisine daima çıkış yolu bulmayı bilen, ayakta kalmayı becermiş, bu kadar devlet kurmuş bir milletin sağduyusuna güvenmek gerekiyor."
http://m.ilerihaber.org/oktay-kaynarca-gezi-basli-basina-bir-hataydi/13811/

gezi olaylarina bende karsiydim ama olay büyüdükten sonra tabi
yani ilk bastaki haksiz polis müdahelesine kizmistim, gerci hepsinin planlanmis oldugunada inaniyorum,
ama bunu firsat bilip olayi cok baska yerlere cektiler
samimi eylemcilerin eylemi amacindan sasti
biraz daha sürerse hükümetin devrilecegini filan sananlar vs...
neyse konuya dönersek, oktay bey bu aciklamayi neden daha önce yapmadida dizisinin baslama arefesinde yapiyor?
böyle yapanlar yüzünden samimi bir sekilde fikirlerini duyuranlarda zan altinda kaliyor! yalaka gibi yaftalar yapistiriliyor...
elmayla armutlar birbirine karistiriliyor....

Yaşlandın diye dizi teklifleri gelmiyor muydu şekerim. Bu kadar yağdanlık olmana gerek yoktu ki. Biraz Tarık AKAN'ı örnek alabilirsin mesela.:KK39:

Yavuz Bingöl gibi olmuş:KK57:
Ne umduk ne çıktı.:KK12:
Kaça sattın kendini Oktaycıığıımm.
:63:

gezi olaylarina bende karsiydim ama olay büyüdükten sonra tabi
yani ilk bastaki haksiz polis müdahelesine kizmistim, gerci hepsinin planlanmis oldugunada inaniyorum,
ama bunu firsat bilip olayi cok baska yerlere cektiler
samimi eylemcilerin eylemi amacindan sasti
biraz daha sürerse hükümetin devrilecegini filan sananlar vs...
neyse konuya dönersek, oktay bey bu aciklamayi neden daha önce yapmadida dizisinin baslama arefesinde yapiyor?
böyle yapanlar yüzünden samimi bir sekilde fikirlerini duyuranlarda zan altinda kaliyor! yalaka gibi yaftalar yapistiriliyor...
elmayla armutlar birbirine karistiriliyor....

Gezi eylemlerinde iki değil üç taraf vardi aslında. Bir; İnsan gibi, medenice eylem yapan o ilk grup eylemciler, iki; Polis. Ve üç; amaçları sırf ortalığı karıştırmak olan ve her zamanki gibi amaçlarina ulaşmış insan müsveddeleri grup..

Gezi eylemlerinde iki değil üç taraf vardi aslında. Bir; İnsan gibi, medenice eylem yapan o ilk grup eylemciler, iki; Polis. Ve üç; amaçları sırf ortalığı karıştırmak olan ve her zamanki gibi amaçlarina ulaşmış insan müsveddeleri grup..
evet bende öyle demek istedim zaten
gerci hepsinin planlanmis olduguna inaniyorum derken o bahsettiginiz ücüncü gruptakileri kastetmistim..

X