Sakince konuş bu avel öğretmenle. Hocam konuyu ciddiye almadiginizi görüyorum de, aileye neden haber vermediğinizi merak ediyorum ben X Y sebeplerden iletişime geçme ihtiyacı hissettim de.Sizce öğretmenle mi konuşayım Pzr idare ya da rehberlik mi sınıf değişikliği istiyorum
Ogretmen sizi yanınıza mi çağırdı? Gitmeyin. Randevu alip idare ile görüşün. Yüz vermeyin derim. Zaten dusunebilseydi boyle davranmazdi sizin gorusmeniz hic birseyi degistirmez boşuna ogretmenle laf dalaşına girersiniz. Siz idareyi muhattap alınSizce öğretmenle mi konuşayım Pzr idare ya da rehberlik mi sınıf değişikliği istiyorum
Olay yanlışlıkla olmuşsa veliyi niye aradınız anlamadım. Bu tarz olaylarda sorduğum ilk şey çocuğuma, sen nasılsın iyi misin ağrın vs var mı, ikincisi de karşı bu u bilerek mi yapti yanlislikla mı oldu? Yanlışlıkla ise peşine tabiki düşmem. Bilerek olduysa da öğretmene durumu söyler karşı tarfai uyarmasini isterim. Yine iletişime geçmem. Eğer dozu artarsa olayın ortak toplantı talep ederim öğretmen müdür karşı veliler biz şeklinde. Sizin numara bulmanız çok yersiz bir davranis olmuş . Hedefiniz neydi bunu yaparken beklentiniz vs hiç anlamadım.Çocuğumun bugün okulda gözlüğü kırılmış. Gözündeyken arkadaşının bir hareketiyle darbe alıyor istemeden kırılıyor. Şimdi bu durumu öğretmen çok sıradan birşeymiş gibi gülerek yapıştırırsınız geeçe diyerek anlatıyor. Sonrasında diğer Veli'nin numarasını istiyorum neden sebebi ben velilerin birbiriyle iletişim kurmasını istemiyorum diyor. Sonra ben kendim gruptan numarasını bulup gayet güzel bir dille konuşuyorum Allah korusun gözündeyken darbe almış cam kırılıp gözüne de gelebilirdi ki görme kaybı riski var tedavi görüyor ve diğer velinin haberi bile yok. Sonra öğretmen beni arıyor ben onu edip geçip nasıl veliyi ararmışım beni görülmeye çağırıyor. Size mesuliyet olmasın diye ben buldum numarayı aradım dedim kastım numarayı sizden alırsam sorun yaşarsınız belki ben kendim buldum aradım sizden bağımsız veliye söyledim bunu bu cümleyi yanlış anladı sanırım onu hiçe sayıp iş yaptığımı düşündü gerildik ben de sinirlğyim şu an yorum bekliyorum haksız mıyım yanlış mı yaptım
Mahalle kuaförü gibi. Lütfen kimse yanlış anlamasın ama rahatlık kuaför gibi.bir öğretmen olarak öğretmeni çok rahat buldum ben hadi gözlük kazayla kırıldı ama gülerek anlatmazsın ve karşı veliye de haber verirsin birde çocuğu boyadılar gel al ne demek? Nerden bakarsan bak öğretmen bu tarz konuları ciddiye almıyor gibi anlarım ben. Kendi çocuğum bu öğretmenim sınıfında olsun istemezdim açıkçası.
Kavga gürültü yok çocuklar arasında yanlışlıkla çarpmış çocuk çantasıylaEğer yazdıklarınız doğruysa öğretmenin üslubu hoş değil. Ancak bu tarz problemlerin okul içinde çözülmesi taraftarıyım bende. Çünkü işin içine veliler girince pireyi deve yapıyorlar. Maddi hasar konusunda da gözlüğün kırılma şekli önemli. Olayı başlatan kim mesela, gözlük nasıl kırıldı bunlar önemli. Çocuklar sizin evdeki çocuklarınız değil, okulda yaptıkları hareketleri görseniz bir çok veli baygınlık geçirir bence.
Yazdıktan sonra gördüm yorumunuzu. Diğer veliyi arama amacınız neydi? Ne beklediniz veliden?Kavga gürültü yok çocuklar arasında yanlışlıkla çarpmış çocuk çantasıyla
Özür dilemesini çocuğunu dikkat etmesi için uyanmasını yinelenmesin diyeYazdıktan sonra gördüm yorumunuzu. Diğer veliyi arama amacınız neydi? Ne beklediniz veliden?
Yanlış anlamayın eleştirel sormuyorum. Cidden merak ettim.
Tamam da diğer çocuk neye dikkat edecek? Çantayi mi savurmuş? Kavga gürültü yok demişsiniz. Anladığım kadarıyla itiş kakış da yok. Çocuk çantasını takarken carpmış herhalde Çantasıni falan savurmadiysa, ne için uyarılmasını istedinizÖzür dilemesini çocuğunu dikkat etmesi için uyanmasını yinelenmesin diye
Aynı sırada bile değiller orda bir ters hareket olmuş ki çağrılmış taa çocuğun yüzüne kadarTamam da diğer çocuk neye dikkat edecek? Çantayi mi savurmuş? Kavga gürültü yok demişsiniz. Anladığım kadarıyla itiş kakış da yok. Çocuk çantasını takarken carpmış herhalde Çantasıni falan savurmadiysa, ne için uyarılmasını istediniz
Veliyi arayarak tam olarak ne dediginizi şuraya yazar misiniz? Basimiza gelecek belliki hazirlikli olalim.Özür dilemesini çocuğunu dikkat etmesi için uyanmasını yinelenmesin diye
Hiçbir olumsuz ifadem olmadı. Sınıfta böyle birşey yaşanmış daha dikkatli olmasını söyler misiniz Allah korusun gözüne cam da gelebilirdi dedim iyi tatiller diyip kapattımVeliyi arayarak tam olarak ne dediginizi şuraya yazar misiniz? Basimiza gelecek belliki hazirlikli olalim.
Öğretmen sizin patronunuz ki onu eş geçip gitmiş oluyorsunuz. Baya saçma geliyor kdi bana. Okul dışında çocuğunla ilgili yaptığın biseye karışma hakkı yok ki. Şahsen ben öğretmen olsam bir veli diğerinin numarasını istese asla vermem. Fakat kendi buluyorsa beni zerre kadar ilgilendirmez. Asiri saçma buldum tepkisiniÇocuğumun bugün okulda gözlüğü kırılmış. Gözündeyken arkadaşının bir hareketiyle darbe alıyor istemeden kırılıyor. Şimdi bu durumu öğretmen çok sıradan birşeymiş gibi gülerek yapıştırırsınız geeçe diyerek anlatıyor. Sonrasında diğer Veli'nin numarasını istiyorum neden sebebi ben velilerin birbiriyle iletişim kurmasını istemiyorum diyor. Sonra ben kendim gruptan numarasını bulup gayet güzel bir dille konuşuyorum Allah korusun gözündeyken darbe almış cam kırılıp gözüne de gelebilirdi ki görme kaybı riski var tedavi görüyor ve diğer velinin haberi bile yok. Sonra öğretmen beni arıyor ben onu edip geçip nasıl veliyi ararmışım beni görülmeye çağırıyor. Size mesuliyet olmasın diye ben buldum numarayı aradım dedim kastım numarayı sizden alırsam sorun yaşarsınız belki ben kendim buldum aradım sizden bağımsız veliye söyledim bunu bu cümleyi yanlış anladı sanırım onu hiçe sayıp iş yaptığımı düşündü gerildik ben de sinirlğyim şu an yorum bekliyorum haksız mıyım yanlış mı yaptım
Hiçbir olumsuz ifadem olmadı. Sınıfta böyle birşey yaşanmış daha dikkatli olmasını söyler misiniz Allah korusun gözüne cam da gelebilirdi dedim iyi tatiller diyip kapattıVeliyi arayarak tam olarak ne dediginizi şuraya yazar misiniz? Basimiza gelecek belliki hazirlikli olalim.
Zaten düşüncem de veli numaramı verdi diyip tepki göstermesindi. Ben veliyi arayınca özellikle WhatsApptan buldum diye belirttim.Öğretmen sizin patronunuz ki onu eş geçip gitmiş oluyorsunuz. Baya saçma geliyor kdi bana. Okul dışında çocuğunla ilgili yaptığın biseye karışma hakkı yok ki. Şahsen ben öğretmen olsam bir veli diğerinin numarasını istese asla vermem. Fakat kendi buluyorsa beni zerre kadar ilgilendirmez. Asiri saçma buldum tepkisini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?