- 6 Aralık 2010
- 2.958
- 2.041
- 398
- 30
- Konu Sahibi cheryblossommm
-
Söylese ortalık karışır. Kadın kesin bu kadının söylediğini söyler.Onada eşinin söylediğini. Ne kadar söz versede söylemem desede söyler. Ve en sonunda kadın kocasını affeder ve bunlarla arkadaşlıkları bozulur. Olacakları söylüyorum.Ben bizzat benzer durum yaşadım. Hemcinslerimi her yönden savunurum. Ama kusura bakmayın bu yönden söylüyorsun bak benden duyduğunu söyleme diyorsun.İlla söylüyorlar en son sen kötü oluyorsun.Zihniyeti iğrenç eşinizin kusura bakmayın. Aldatma potansiyeli de çok yüksek haberiniz olsun.
Ben olsam o kadına bir yerden ulaşıp eşinin pisliğini söylerdim muhakkak.
Tekrar okuyup ozur dilemesini beklediği durumu iyice anlayin lütfen.Esinin arkadasi masaja gitti diye niye esin senden ozur dilesin ki. Ne kadar tripkarsiniz.
Okuma problemlisiniz. En son soyledigi disardan arayisa baslarlar lafina benim tavrimEsinin arkadasi masaja gitti diye niye esin senden ozur dilesin ki. Ne kadar tripkarsiniz.
Eşimin soyledigi cümleyi okudunuz mu.ya da konuyu tam okudunuz mu.sanmiyorum....Kendine dert arayanlarda bugun.
Allah esine sabir versin.
Biliyomusunuz ben de aynı şeyi dusunuyorum.hic güvenim.kalmadi. ben bugün boşanmayı bile düşundumZihniyeti iğrenç eşinizin kusura bakmayın. Aldatma potansiyeli de çok yüksek haberiniz olsun.
Ben olsam o kadına bir yerden ulaşıp eşinin pisliğini söylerdim muhakkak.
Tabiki ama zaten kadın öyle bir tipse bence arkadaşlıklarının bozulması konu sahibi için eksi değil artı olur, ben öyle kadınlarla arkadaşlığımı keserim mesela. Eğer kaybetmek istemiyorsa fake hesaptan falan ulaşabilir sonuçta kadın çok rezil bir şekilde boynuzlanıyor.Söylese ortalık karışır. Kadın kesin bu kadının söylediğini söyler.Onada eşinin söylediğini. Ne kadar söz versede söylemem desede söyler. Ve en sonunda kadın kocasını affeder ve bunlarla arkadaşlıkları bozulur. Olacakları söylüyorum.Ben bizzat benzer durum yaşadım. Hemcinslerimi her yönden savunurum. Ama kusura bakmayın bu yönden söylüyorsun bak benden duyduğunu söyleme diyorsun.İlla söylüyorlar en son sen kötü oluyorsun.
Neden ağlayarak odanıza gidiyorsunuz?Dedi ki ; iste karı milleti böyle konusuyo konusuyo adamı evden soğutuyo sonra da adam disarda baska arayislara giriyo dedi. Şoka girdim kalktim sofradan yatak odasına gidip hüngür hüngür ağladım.aksam oldu ne bi özür ne bi
Biz de maddi çok sıkıntı çektik olmayan dışarda aranıyorsa paralı zengin adamların peşine gideydim ben de o zaman dedimNeden ağlayarak odanıza gidiyorsunuz?
Bunun cevabı erkek milleti de konuşmayı bilmediği için kadınların da gözü dışarı kayıyor o zaman. Ne yapsın zavallılar "olmalıydı.
Ne cevap verdi pekiBiz de maddi çok sıkıntı çektik olmayan dışarda aranıyorsa paralı zengin adamların peşine gideydim ben de o zaman dedim
Kimseyi zorla.tutamayiz diyo.bos yapiyoNe cevap verdi peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?