- 17 Eylül 2012
- 3.614
- 7.894
- 358
- Konu Sahibi PersephoneH
Ve o kadar haklısınız ki... Yaşadıklarınızı okuduğumda ırmak bebek gibi tecavüze uğrayan onlarca masum yavru için hep aynı soruyu sordum.. Nerdeydi..? Masum bir yavruya sapıkça uzanan o el neden taş kesilmedi? Neden ateş olup yanmadı..? Neden..? Siz çok güçlüsünüz.. Şu hayatta hiçbir şey sizi yıldıramaz daha.. Kutluyorum yürekten... Sevgiler...Evet midem bulanmıştı şafilik meshebi taşıyorlardı çünkü ve ben çocukluğumdan beri tanrı ya inanmıyorum eğer varsa o gün neredeydi??
Ama bunu tartışmak istemiyorum kimseyle bu konu hakkında ve hala savunuyorum yazdıklarımı çocuklara böyle isimler konulmamalı yaşadıklarım tamamen gerçek ve beni tanıyan insanlar da var burada.. Herkesin takıldığı bir nokta var benimki de bu imtihan falan değildi bu allahın adaleti varsa ben neden normal bir çocuk olmadım? Onlarca kez vajinamdan ameliyat oldum? Neden diye soracak birsürü sorum var aslında ama cevaplayan da yok zaten. İyi dilekleriniz için teşekkür ederim ayrıca bu tamamen benim düşüncelerim kimseyi etkilemek istemem.