Ölüm korkusu...

YaKaMoZz-z

❤️
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
1 Mart 2013
10.002
18.448
slm kızlar
12 gün önce Sevdiğim iki insanı ani bi Ölümle kaybettim canım dayım ve yengemi...
Çok özlüyorum onları psikolojik olarak çok yıprandım her an korkuyorum yine böyle haberler alıcam diye
Kömürden zehirlenerek öldüler Yürek dayanmadı acıyada Rabbim sabrını verdi işte...
Nasıl toparlanıcam bilmiyorum

Rabbim sabır versin
Mekanları cennet olsun
Yapılabilecek çok şey yok aslında arkalarından hayır dualarını eksik etmeyeceksin
Kişi sevdiğini özler arar. Ben beş yıl önce anneannemi kaybettim çok çekti rahatsızdı belki ölüm onun için kurtuluş olmuştu ama benim içim parçalandı eve giremedim her gitmemde sanki nenem karşımda gibi korkardım bian kafayı yedim sandım ama Rabbim sabrını veriyor 3 yıl zor geçti ama sonrasında yavaş yavaş alıştım

Zamanla toparlanacaksın. Birden olmaz ki. Allah rahmet eylesin. Başınız sağ olsun.
Teşekkür ederim birden olmaz biliyorum
27 yaşındayım hiç bişeyden bu kadar etkilenmemiştim 7 Yaşında babamı ve abimi trafik Kazasında kaybetmiştim çocuktum o zaman etkilenmemiştim çok fazla
Birde bu ölümde polislerin demesine göre büyük bi ihmal söz konusu Buda farklı Açıdan üzüyor insanı

Başın Sağolsun canım seninde
Böyle ölüm dahada zor canım İstanbul'a geleceklerdi o akşam temiz temiz gidelim demişler karı koca
Ölüm onları banyoda buldu çok acıydı Allah'ım beterinden korusun
Rabbim sabır versin
Mekanları cennet olsun
Yapılabilecek çok şey yok aslında arkalarından hayır dualarını eksik etmeyeceksin
Kişi sevdiğini özler arar. Ben beş yıl önce anneannemi kaybettim çok çekti rahatsızdı belki ölüm onun için kurtuluş olmuştu ama benim içim parçalandı eve giremedim her gitmemde sanki nenem karşımda gibi korkardım bian kafayı yedim sandım ama Rabbim sabrını veriyor 3 yıl zor geçti ama sonrasında yavaş yavaş alıştım

Babanla abinidemi kaybettin?
Ve su an bu.
Binlerce sabir diliyorum sana canim.
Ama Allah tasiyamiycagi derdi yuklemezmis hic bi kuluna.
Dua et hepsi icin.
Elinden sadece bu gelir.
Sabir dile.

Babanla abinidemi kaybettin?
Ve su an bu.
Binlerce sabir diliyorum sana canim.
Ama Allah tasiyamiycagi derdi yuklemezmis hic bi kuluna.
Dua et hepsi icin.
Elinden sadece bu gelir.
Sabir dile.
20 yıl oldu canım babamla abimi kaybedeli o zamanlar çocuk Olduğum için pek anlamadım önce babamın cenazesinin başında Ağladım sonra çıkıp top oynamıştım çocukluk işte...
Bu Ölümler sarstı beni çok

Başın sağ olsun canım , mekanları cennet olsun .. Toparlanamamakta çok haklısın .. Biraz daha süre tanı kendine ama bu ruh halin devam ederse psikolojik destek alabilirsin .. Lütfen bu süreçte sağlığına dikkat et kendini bırakma olur mu..

20 yıl oldu canım babamla abimi kaybedeli o zamanlar çocuk Olduğum için pek anlamadım önce babamın cenazesinin başında Ağladım sonra çıkıp top oynamıştım çocukluk işte...
Bu Ölümler sarstı beni çok

Tabi cocukluk hali ne bile bilirsinki.
Senin imtihaninda bu canim.
Asla isyan etme.
Sabir dile kendin icin.
Allahim sen beni bana birakma.
Seytani uzak tut benden de.

Başın sağ olsun canım , mekanları cennet olsun .. Toparlanamamakta çok haklısın .. Biraz daha süre tanı kendine ama bu ruh halin devam ederse psikolojik destek alabilirsin .. Lütfen bu süreçte sağlığına dikkat et kendini bırakma olur mu..
Sağol canım teşekkür ederim çok şükür kendimi bırakmadım ama beynim bunu kabul etmiyor bir türlü bi an aklıma geliyo elim Ayağım tutmuyor gerçekmi bunlar kabul edemiyorum bir türlü

Tabi cocukluk hali ne bile bilirsinki.
Senin imtihaninda bu canim.
Asla isyan etme.
Sabir dile kendin icin.
Allahim sen beni bana birakma.
Seytani uzak tut benden de.
Yok canım çok şükür isyan etmedim
Ama oğulları isyan etti maalesef tabutların üzerine çıkıp tekmelediler koca koca adamlar
O anlarda aklımdan çıkmıyor arbede doluydu
Normal bi cenaze değildi
Allah'ım inşallah böylesini göstermez bi daha amin

Sağol canım teşekkür ederim çok şükür kendimi bırakmadım ama beynim bunu kabul etmiyor bir türlü bi an aklıma geliyo elim Ayağım tutmuyor gerçekmi bunlar kabul edemiyorum bir türlü
Ahhh canım çok ama çok haklısın, dediğim gibi biraz zaman tanı kendine , Allah tekrarını yaşatmasın , seni ve aileni korusun canım benim

Bu kadar Acının üzerine patavatsız dedikodu Peşinde bir Sürü insanın kendilerine malzeme çıkarmak istercesine çıplakmıydılar? Soruları
Sanane ya sanaNe belki çıplak belki giyinik karı koca bunlar kimin ne haddine!

Birde herkes çok bilmiş oluyor ölüm nedenini bile yazıyorlar aslında onlar yaşıyorlarmış sonra teyzem onları giydirmek için 2 saat uğraştığı için ölmüşler! onlar o banyodan çıkınca nefes almıyorlardı ki yengeciğim dışarda son nefesini verdi dayıcım orda köşede oturmuş sızmış ölmüş
Canlarım sizi çok ama çok seviyorum Allah'ım ordada ayırmasın sizi mekanınız cennet olsun

X