Ölüm sebebim mantar olacak

Lylit

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2015
40
16
Merhaba arkadaşlar. Mantardan muzdaribim senede 4 ve daha fazla oluyorum. İlaçları kullanıyorum işe yarıyor. 3 veya 4 ay sonra geri geliyor. Bu sefer işe yaramadı 1 haftadır ölüyorum. Bugün gittim antibiyotik ve sprey verdi. İlk kez kullandım spreyi. Dahada arttı kaşıntı bayılacak gibiyim. Acaba ilaç değişikliği mi yoksa etkisini gösterdiği için mi neden ? Lütfen yardım edin :eek:

Merhaba arkadaşlar. Mantardan muzdaribim senede 4 ve daha fazla oluyorum. İlaçları kullanıyorum işe yarıyor. 3 veya 4 ay sonra geri geliyor. Bu sefer işe yaramadı 1 haftadır ölüyorum. Bugün gittim antibiyotik ve sprey verdi. İlk kez kullandım spreyi. Dahada arttı kaşıntı bayılacak gibiyim. Acaba ilaç değişikliği mi yoksa etkisini gösterdiği için mi neden ? Lütfen yardım edin :eek:

Canım benim de ara ara olur bir legenin içine suyu kaynat koy içine kabuklu kuru soganlardan gelişi güzel kesip koy şu oturma ısısına gelince içine otur şu tamamen soğuyana kadar öyle otur sonrada duşunu al inan bu rahatlatiyor ben de uzun zamandır olmuyor çok şükür, yap faydasini inşallah gorceksin

Canım benim de ara ara olur bir legenin içine suyu kaynat koy içine kabuklu kuru soganlardan gelişi güzel kesip koy şu oturma ısısına gelince içine otur şu tamamen soğuyana kadar öyle otur sonrada duşunu al inan bu rahatlatiyor ben de uzun zamandır olmuyor çok şükür, yap faydasini inşallah gorceksin
Teşekkür ederim canım. Geçti Allah'a şükür ama tekrarlarsa denerim. 10 gün sürdü kremler kullanıp doktora gitmeme rağmen. Soğanı ilk kez duydum denerim

Teşekkür ederim canım. Geçti Allah'a şükür ama tekrarlarsa denerim. 10 gün sürdü kremler kullanıp doktora gitmeme rağmen. Soğanı ilk kez duydum denerim
İnşallah birdaha yasamazsin bilirim o duyguyu ama olurda tekrarlar sa mutlaka dene bende annemden öğrendim Kardeşim de oluyordu ilk ona yaptı sonra bende olunca bende yaptım inan geçiriyor hatta zamanla yok ediyor fark ediceksin. Rica ederim canım benim nedemek

2 yil cektim mantardan,bir kac ay arayla tekrar ediyordu sonunda kurtuldum ama ilaclari hatirlayamiyorum malesef:KK43: Benim ki antibiyotik kullanimi sonrasi oomustu.

Canım kaşıntın yanman özellikle çok varsa kremler var onlardan sür. Birsürü var eczaneden alabilirsin. Ama tyrosid, travogen gibi ilaçlardan alma onlar kaşıntıya hiiç iyi gelmiyor :KK43:
Ablamında uzun süren mantarı vardı, kötü kokuda yapıyormuş, çok rahatsız edici ablamdan biliyorum, insanın psikolojisi bozuluyor :KK43: oly plus diye bir krem kullandı, çok farklı geldi dedi. Gayet memnun kaldı. Bi dene istersen.
Bide soğan falan sürme sakın, iyice mikrop kaptırırsın.

ben de geçtiğimiz aylarda mantar enfeksiyonu olmuştum, doktora gittim adetim de farklı sebeplerden gecikmişti, doktor gebelik testi istedi sonra adetin üçüncü günü gel kan ver dedi, kan alma kısmındakiler o an almadı kanı adetin üçüncü günü ver diye. pazartesi tekrar gittim bu sefer doktor sana niye gebelik testi yapmamışlar falan dedi, bana mantar için ilaç vermedi gebe değilsin ama yasal olarak kanıtlamadan ilaç veremem vs vs dedi. eee geberelim mi gebe değilim çok iyi biliyorum falan neyse. aradan 4 gün geçti ben hala kaşınıyorum ilaç alamadığım için. kafama göre de ilaç kullanmak istemedim.

elma sirkesini suyla seyreltip yatmadan önce onunla yıkadım, resmen kaşıntıdan uyuyamıyordum ağlayacak gibiydim. çok rahatlattı ve sabah kalktığımda çok hafif bir kaşıntı kalmıştı, ardından sabah tekrar yıkadım sirkeli suyla akşamına geçmişti enfeksiyon. sonra doktora gittim ilaçları yazdı falan ama ben çoktan geçirmiştim kullanmadım. kötü ettim biliyorum tekrarlayabilir ama elma sirkesini tavsiye ederim hiç değilse geceyi rahat geçirmenizi sağlıyor. bir zararı da yok, 2 ay oldu olayın üzerinden şeyim hala yerinde :oops:

Arkadaslar 1 lt suya 2 yemek kaşığı karbonat koyun, tuvalete girdiğiniz zaman önce normal suyla sonra bu suyla temizlenin. Mantar varken ilk bir hafta her tuvalete gidisinizde, sonrasında gunde 1 uygulayın. Gerçekten etkili, ben çok faydasını gördüm, umarım sizde de ise yarar

X