arkaaslar benm dertlerim btmyooo. kocamla istanbuldan sehir disina gdyduk kavga etmeye basladik yolda ailesi kayinvaldem yani buyuk bir sorun eltimin cocuklarini sevyo benm kizimi sevmyo. o kaar fedakarlık yaptım ki insanın zoruna gidiyor ben hep eşime bunu söyledim zoruma gidiyor çocuğumun sevilmemesi boynu bükük durması kızım henüz bir buçuk yaşında ama her şeyi anlıyor ben elimden gelen fedakarlıkları yapıyorum istanbul'da bir evim düzce dede işimiz sebebiyle yaşıyoruz bir orası bir burası çok yoruluyorum buna rağmen istanbul'a giderken kayınvalideme bir öteberi yapıp götürüyorum maksat gönlü olsun ama yaranamıyorum yolda yolda da bunun tartışmasını yapıyorduk herhangi bir hakaret etmedim sadece içime dokunuyor dedim sonra o da benim aileme saldırmaya başladı ama hakaret boyutunda 110 lagidiyorduk benim ani sınır kontrol sağlayamama durumlarımı oluyor beni bu hale getirdi ve aniden direksiyonu çevirdim farkında bile değilim ne yaptığımı o andaarkada kızım vardı da biz kaza yaptık çok büyük bir kaza olmadı şükür ki sinirlerime hakim olamıyorum ne yaptığımı bilmiyorum kafayı mı yiyorum acaba lütfen yardım edin kızlar ilaç mı kullanmalıyım ne yapmam gerekiyor artık bilemiyorum