cimcime kıs ne yapıyosun estetik olayın yattımı nekadar istiyordun..üzüldüm canım azmine hayranım canım para biriktirmeyede başlamışsın..gardırobunu yenileyecektin yenileyebildinmi..
bende bayramda kotpantolon aldım netten herkez dar paça seviyor aldım sanki sıska gibi oldum eşim sen genç kızmısın dedi
geri yolıycam pazartesi mavinin sitesinden almıştım.. birde ayakkabı sorunu var krem çanta var ona uygun bir ayakkabı olsun diyorum orta topuklu ama bulamadım sinir oldum..![]()
ah bebeeem sorma...ameliyatlarım için altınlarım vardı.olucaktım babam aldmıştı..ha verir ha verir bir baktı uçmuuuş gitmiş altın.şimdi onu bekliyorum vericekte ben bozdurup ameliyat olucam..para biriktiriyorum allaha şükür 3 günde 200 lira biriktirdim inegöle gittimmi ordada bi 200 kagıt olur heralde..öncedende birikmiş vardı ekledimmi bayabi olur ama ben yinede ameliyat olana kadar kıyafetlerimi değiştirmicem..2 ameliyatıda olucammm kıyafetlerimi baştan aşşagı gidip yenilicem inşş..bambaşka olmak istiyorum ah şu hafızayıda tazelesek ne güzel olur dimi!