Aslında bende hep öyle bekledim. Dua etmeye devam ediyorum. Bende sayısız kısmetler arasında beğendiklerim çıktı.. Ailem istemedi.. Sonra 2. şans verdğim odun vardı. Onunda annesi ve oğlu okuduğum liseye takmıştı. Bende olumsuz birey yoktu.. Ama yapılan odunluk sanki oğulu bulunmaz hint pare... Nasıl kızmıştım..
Bir tanede öğr.kör cahil vardı neymiş efendim oğlu şehirde yaşayan sigortalı bir bayan sipariş vermiş. 2 kere talip oldu. yüzüme kadın ne diyor biliyormusun benim oğlan çalışan kız istiyor yavrum sen çalışamazmısın öğrt. olmazmısın. zeten işsizim canım burnumda nasıl kızdım bilemezsiniz. o and atek dua inşallah yıllarca orda kalır oğlun oldu
ya işde insan bu kadar cins insanla tanışınca evlenmek istemiyor. artık kimse görüü gelmesin. istemiyorum dedim. Erkeklerden nefret eder haldeydim. sonra bizim ele gözlüyle tanıştım hayata bakışımı değiştirdi. Kader kısmet yaradan ikimizide sınıyor.Bakalım sınavda kim geçer not alacak kim kalacak. Ben üzerime düşeni yaptım. Kendi sınavımı verdim.İnşallah oda aynı şekilde davranır..