sende boş yere yemişsin he hevuk dayağı çingenler iyi doğramadı seni sen boş gezme
ben dershanedeyken bir uşağı dövdüydüm derste sus diyorum konuşuyor anlamıyorum hocanın dediğini helede matemetik dersi en sevdiğim ders en önde oturuyorum uşakta en arkada sıraların üzerinden hoplaya atlaya arkaya vardım buynuna ve kirpi saçlarına daldım gözlerimi pörtlettim seni gebertirim leşini lağuma atarım cesedinide kimse bulamaz dedim döndüm tırsak bir kızdan korktu arkadaşlarını toplamış çıkışta beni dövdürcek bunu duyan benim arkadaşlarım topyakün bunları hastanelik etti dershane müdürüde onu attı kaydını sildi kaş kafa kol girmiş bizimkiler Allah ne verdiyse![]()
Oh iyi yapmışlar benim arkadaşlarım da dövdü abimin arkadaşları yani ama beni tenhada sıkıştırdı adiler okula giderken
Suçum yoktu ama şikayet ettim ceza aldılar o nedenle onlarda cezayı bana kesti bende dövdüm çok kişi ama bunlar 2 kişiydi bide büyüktü
Çingeneleri sorma ya amcamın kızı vardı yanımda kızın aklı gitti minübüs duragında bekliyolardı en son çingeneler arkadaşım vardı caddede koşarken onların binaya girdim eve çıktık yoksa doğrıycaklardı bıçakla koşuyodu adam Korkunçtuu