Ölümüne Geyik Topiği :-))

gezeruk tuçem nolcek parkın içinden başka yere gidemiyom nasıssa parkın içinde gezerim senin yerinede

hiç emrah ayaklarına yatma gari,türkiyenin incisinde oturuyon sen...izmir gibi yerde olup acıklı konuşmak olur mu heç?

ama gezemiom flockem emrahtan beter oldum gari aksam bir cıkam bari bir kahve içek karsılıklı benmkiylen

ben buldum gari burcum beni düşün evlenirken incecik fidan gibi 50 kilo bişeydimm .. 1 düşük 2 doğum derken oldum 75 hadi şimdi sende ye de görem seni bak benim canım çıkıyo bunları vercem diee..
beynel-canın resimlerini gördün mü?değil 75,insan 175i bile göze alır!

bi saat daha tutabilcen mi sen onu?benimki kıyafet seçmeye başladı bilem....

bilemiom şu an tüm şartları zorluyom ... şu an itibari ile yaptığı yaramazlıklara mızıklamasın die göz yummak zorunda hissediyom kendimi ama yarın bu eve misafir gelceğini düşündükçe aslında kendime yazık ettiğimide düşünüyom.. yani senin anlıcan iki ucu .....tan değnek...

göndert bana matarna yapayım onaa

SLM KIZLAR CUMANIZ MIBAREK OLSUN

Nörüyonuz kızçeler bakem hepsi bir arada..

yalnıs sulanmak yok bak obenim gelinim ona göre olluma alcam ben onu hayırlısıysa

zaten çocuk seni her sorduğumuzda matarna yapıyo diyo senin başka yemek bilmediğini düşünüoo bence..
hayatım benim alma imkanım yok evlenmedim ve hiç çocuğum yok dolayısıyla
evlenirsem sadece çocuk için olcak bu herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…