- 24 Şubat 2011
- 4.563
- 1.380
- 333
gezeruk tuçem nolcek parkın içinden başka yere gidemiyom nasıssa parkın içinde gezerim senin yerinede
hiç emrah ayaklarına yatma gari,türkiyenin incisinde oturuyon sen...izmir gibi yerde olup acıklı konuşmak olur mu heç?
beynel-canın resimlerini gördün mü?değil 75,insan 175i bile göze alır!ben buldum gari burcum beni düşün evlenirken incecik fidan gibi 50 kilo bişeydimm .. 1 düşük 2 doğum derken oldum 75 hadi şimdi sende ye de görem seni bak benim canım çıkıyo bunları vercem diee..
bi saat daha tutabilcen mi sen onu?benimki kıyafet seçmeye başladı bilem....
he ya,inin şööle bi sahil tarafına....höpürdete höpürdete için kahvenizi yunana karşı...ama gezemiom flockem emrahtan beter oldum gari aksam bir cıkam bari bir kahve içek karsılıklı benmkiylen
flockem kaynananın fotosunu görsem merak etmeye başladım şu cimcimeyi
bilemiom şu an tüm şartları zorluyom ... şu an itibari ile yaptığı yaramazlıklara mızıklamasın die göz yummak zorunda hissediyom kendimi ama yarın bu eve misafir gelceğini düşündükçe aslında kendime yazık ettiğimide düşünüyom.. yani senin anlıcan iki ucu .....tan değnek...
beynel-canın resimlerini gördün mü?değil 75,insan 175i bile göze alır!
he ya,inin şööle bi sahil tarafına....höpürdete höpürdete için kahvenizi yunana karşı...
beynel-can,vakit dar şu an,yarın hatırlat gösteriim olur mu?flockem kaynananın fotosunu görsem merak etmeye başladım şu cimcimeyi
ben görmedim banane:84: bende istiyommmanamm beynelim kaynanası cok tatlı kıss biz gördük sen nerdeydin:44:
off beynelcannnn bu yapılır mı yaaaaa
hoşgelmişsen kedimeri....göndert bana matarna yapayım onaa
beynel-can,vakit dar şu an,yarın hatırlat gösteriim olur mu?
yalnıs sulanmak yok bak obenim gelinim ona göre olluma alcam ben onu hayırlısıysaflockem kaynananın fotosunu görsem merak etmeye başladım şu cimcimeyi
zaten çocuk seni her sorduğumuzda matarna yapıyo diyo senin başka yemek bilmediğini düşünüoo bence..göndert bana matarna yapayım onaa
hayatım benim alma imkanım yok evlenmedim ve hiç çocuğum yok dolayısıylayalnıs sulanmak yok bak obenim gelinim ona göre olluma alcam ben onu hayırlısıysa
zaten çocuk seni her sorduğumuzda matarna yapıyo diyo senin başka yemek bilmediğini düşünüoo bence..
hoşbulduk canımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?