Ölümüne Geyik Topiği :-))

hevuk canın ikizlerinden birininide küçük böcüğe isticez gari sonnada kk daki dünürler olarak topic açarukk

kelebeğim dert alcan başına gari...bu kaynanam oğlunu kaprisleriyle yer bitirir bak şimdiden diim...şu an yoluyo beni gidelim diye...

yarın ben yokum canım pazartesi artıkın

hevukcan hoşgelmişsin bebeğimizden naber?

Hala devam tedaviye yavrucum bu ayın 20 sinde transferim var ama Heycanlıyız.. Eşim buldugu bebek resmini getiriyo Bu resimdeki gibi yapıcam oğlumun saçını diye bitane başka getiriyo kızımı böyle giydiricem..Olmazsa o delirir diye düşünüyorum.. İnşallah Rabbiim nasip edicek .

yalnıs sulanmak yok bak obenim gelinim ona göre olluma alcam ben onu hayırlısıysa

zaten çocuk seni her sorduğumuzda matarna yapıyo diyo senin başka yemek bilmediğini düşünüoo bence..

daha geçen gün pilav yapıom dedim yaaa iiyiki bi makarnaya takmışş bu çocukk gönder bana başka yemekler yaptığımıda görsün çocuk

sağlıkla sıhhatle en kısa zamanda kucağına alırsın inşallah hevuk...senin için dua edicem...

olcak olcak kızım o kadar dua ediyoz yani dimi ama sen kalbini ferah tut

hevuk canın ikizlerinden birininide küçük böcüğe isticez gari sonnada kk daki dünürler olarak topic açarukk

Heeee açarız tabi çekişiriz bolcana aaahhh dünür kızımı solgun gördümm iyi bakın ona bak çok para döktük gelsinn diye.. ikiz yasakmış malesef yapmıyolar konuştum ısrar ettim yokk..Soruşturma açılmış hastaneye bi kadın ikizleri dogumda kaybetmişş tüp bebekte nasıl ikiz koyarsınız diye :84:

hevuk can rabbim inş. nasip etsin çok güzel ve kutlu bir günde transferin gerçekleşecek rabbim sağ salim sağlıklı bir şekilde de kucağın a almayı nasip etsin güzelimmm ... inş. her isteyene versin rabbim en hayırlı ve en kısa zamanda....

bende tyz olmak istiyooom bu arada..:))

inş rabbim isteyen dileyen herkese nasip eder hayırlısıya sanada nasip etsin inş canım bugün mübarek cuma hürmetine rabbim hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlar versin (banada )

alakalı değil konuyla ama aklıma geldi,rahmetli annemle marketteyiz bi gün,bi kadın deliye dönmüş bi vaziyette reyonlara dalıp çıkıyo,yanında da üç yaş bi çocuk...annem hayrola dedi bişey mi var?kadın çocuğu gösterip ağlamaklı anneme:'Ben bunun ikizini arıyom...kaçırmış olmasınlar?'dedi...annem de 'Üzülme aslının kopyası nası olsa yanında...'dedi...hepimiz dumura uğramıştık...nası bi mantık bu ya?

daha geçen gün pilav yapıom dedim yaaa iiyiki bi makarnaya takmışş bu çocukk gönder bana başka yemekler yaptığımıda görsün çocuk
Siz yakından tanışıyonuz sanırsam kelebekle..Hoş geldiniz bu arada..
sağlıkla sıhhatle en kısa zamanda kucağına alırsın inşallah hevuk...senin için dua edicem...
Canım çok teşekkür edrim inşallah bende kuran okuycam bol bolll Meryem suresii..Transferin denk geldiği tarihe baksana flockem Peygamber efendimizin dogdugu gün....
olcak olcak kızım o kadar dua ediyoz yani dimi ama sen kalbini ferah tut

İnşallah canımm ümitsizlige kapılınca sizlerin birilerinin dua ettiği geliyo aklıma inşallah benim dualarımı etmezse başka arkadaşlarımınkini eder ve nasip eder banada...

hahhahah böyle anneanneden gelen kızını gelin olarak alacakların vay haline sürttürür yemin ederim herkesin burnunu

Anasına bak kızını al Yatıştırmak için bi anda ağzından dökülmüş kelimeler.. Çok güldüm ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…