SLM KIZLAR CUMANIZ MIBAREK OLSUN
Nörüyonuz kızçeler bakem hepsi bir arada..
yarın ben yokum canım pazartesi artıkın
hevukcan hoşgelmişsin bebeğimizden naber?
yalnıs sulanmak yok bak obenim gelinim ona göre olluma alcam ben onu hayırlısıysa
zaten çocuk seni her sorduğumuzda matarna yapıyo diyo senin başka yemek bilmediğini düşünüoo bence..
sağlıkla sıhhatle en kısa zamanda kucağına alırsın inşallah hevuk...senin için dua edicem...Hala devam tedaviye yavrucum bu ayın 20 sinde transferim var amaHeycanlıyız.. Eşim buldugu bebek resmini getiriyo Bu resimdeki gibi yapıcam oğlumun saçını diye bitane başka getiriyo kızımı böyle giydiricem..Olmazsa o delirir diye düşünüyorum.. İnşallah Rabbiim nasip edicek .
Hala devam tedaviye yavrucum bu ayın 20 sinde transferim var amaHeycanlıyız.. Eşim buldugu bebek resmini getiriyo Bu resimdeki gibi yapıcam oğlumun saçını diye bitane başka getiriyo kızımı böyle giydiricem..Olmazsa o delirir diye düşünüyorum.. İnşallah Rabbiim nasip edicek .
hevuk canın ikizlerinden birininide küçük böcüğe isticez gari sonnada kk daki dünürler olarak topic açarukk
Hala devam tedaviye yavrucum bu ayın 20 sinde transferim var amaHeycanlıyız.. Eşim buldugu bebek resmini getiriyo Bu resimdeki gibi yapıcam oğlumun saçını diye bitane başka getiriyo kızımı böyle giydiricem..Olmazsa o delirir diye düşünüyorum.. İnşallah Rabbiim nasip edicek .
hoşgeldin kedi kız
Siz yakından tanışıyonuz sanırsam kelebekle..Hoş geldiniz bu arada..daha geçen gün pilav yapıom dedim yaaa iiyiki bi makarnaya takmışş bu çocukk gönder bana başka yemekler yaptığımıda görsün çocuk
Canım çok teşekkür edrim inşallah bende kuran okuycam bol bolll Meryem suresii..Transferin denk geldiği tarihe baksana flockem Peygamber efendimizin dogdugu gün....sağlıkla sıhhatle en kısa zamanda kucağına alırsın inşallah hevuk...senin için dua edicem...
olcak olcak kızım o kadar dua ediyoz yani dimi ama sen kalbini ferah tut
alakalı değil konuyla ama aklıma geldi,rahmetli annemle marketteyiz bi gün,bi kadın deliye dönmüş bi vaziyette reyonlara dalıp çıkıyo,yanında da üç yaş bi çocuk...annem hayrola dedi bişey mi var?kadın çocuğu gösterip ağlamaklı anneme:'Ben bunun ikizini arıyom...kaçırmış olmasınlar?'dedi...annem de 'Üzülme aslının kopyası nası olsa yanında...'dedi...hepimiz dumura uğramıştık...nası bi mantık bu ya?
bende tyz olmak istiyooom bu arada..:))
alakalı değil konuyla ama aklıma geldi,rahmetli annemle marketteyiz bi gün,bi kadın deliye dönmüş bi vaziyette reyonlara dalıp çıkıyo,yanında da üç yaş bi çocuk...annem hayrola dedi bişey mi var?kadın çocuğu gösterip ağlamaklı anneme:'Ben bunun ikizini arıyom...kaçırmış olmasınlar?'dedi...annem de 'Üzülme aslının kopyası nası olsa yanında...'dedi...hepimiz dumura uğramıştık...nası bi mantık bu ya?
kayıp gül nerelerdesin sen?selam kizlarben geldimm Nasilsiniz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?