ay az önce onca şey yazdım uffffff sinir oldum bak şimdi benm pc de sorun var geç açıldıgı için sayfalar çıkmıyo sinir oldum tekrar yazıyım diyorumki ben 2 sene çıktım eşimle hiiç ama hiç tartışmadık hatta neden bukadar anlaşıyoruz hiç tartışmıyoruz diye tanıyamadım sandım ozaman onu ayrılmak bile istedim..nışanlandık daha sonra bir iki tartışmaya başladık ama oda düzeldi evlendik hala öyle diyorumki..senin yerinde olsaydım başına gelen şeyler banada gelseydi durup bir düşünürdüm değermi!acaba böyle ihtiraslı bir birlikteliklemi ben evlenince mutlu olurum yoksa tartışmasız kavga gürültüsüz anlaştıgım biriylemi mutlu olurum..şimdi diyorum ne salakmışım ay birini çok sevmiştim balık burcuydu zengindi ama çok avareydi evlendi haala bana takılırdı ama onu okadar çok sevmiştim 1.5 sene hep ağladım yeterki evlenseydim diyodum onunla herşeyi göze alırdım laz olmasınıııı ailesinin çirkef bişiy olmasınııı çapkın olmasını,yeterki onunla olsaydım diyodum. salakmışım böyle anlaşıp mutlu olmak varken negerek varmış ihtiraslı git gelli ilişkiye evliliği düşünmeye okadar huzursuz olmaya...iyikide eşimi tercih etmişim ve evlenmişim insan huzurlu oldugu yerde mutluluk bulur..dur bir düşün kendi kendine sor ben böyle mutlumuyum