Kızlar ben artık işin içinden çıkamıyorum. Artık çok yoruldum. Bittim, tükendim. sorun annemle babam. niye mi sorun? Çünkü annem is bulmamı, evlenmemi sürekli söyleyip duruyo. bu ay içinde bi iş sonucu belli olcak. Annem bunu bile bile hala is aramiyon dio. Ya dedim sonuc belli olmadi daha ne diye is ariyim şimdi.Benim sivilce, delik sorunum hiç bitmedi. Sürekli bununla uğraştım.birde Mezun olduktan sonra bi hata yaptım aşk acısı çektim. Is aramadim o yüzden. Kpss ye hazırlandim ondan da 77 aldım ama bölümüme yetmedi. Bi sevgili de bulamadım doğru düzgün evlen emdim. ben evlenme meraklısı değilim. Beni evlendirme meraklısı annem var. Hatta babamda çıktı. Işte çok kilo aldın evde dura dura. Beğenen olmaz. Dışarı çıkmıyosun nasıl birini bulcan. Bilmemne. Ya dayanamıyorum ya artık. Annemde karşılaştırma olayı bi bende var kardeşim erkek 17 yaşında ben 24 yasindayım. Sürekli bana oynuyo. Kuzenim nisanlancak bak o da buldu sen bulamadin dio. Ne istiyo benden ya ölsem rahatlıcak mı? bu kötü huyundan hiç vazgeçmedi. Ben liseye giderken işi bıraktı annem. Tekeldə çalışıyordu. Kardesime yaz tatillerinde ben baktım, kaç yaşına kadar bakıcıyLa falan uğraştım. Evin temizliğini ben yaptım, ütüsünü ben yaptım. Ben daha napıyım Bilemedim. Niye bunlar gorulmuo. Beni oldum olası milletle karşılaştırmak var. Onun kızı üniversiteyi kazanmış sen kazanamadın dedi. Ertesi yil kazandım sırf uzak duruyim diye 16 saatlik yolu gittim. Mezun oldum bir ay olmadı daha is bul demeye başladı. Niye diyrmus bunu ben evde sıkılıyorum diye, millete kızım çalışıyor, hava atcak diye. Bana sen evlenince kapım olur diyo ya şaka gibi.kapın olcak diyemi benevleniyim ya. mutsuz evlilik yapınca mi iyi olcak diyorum. Herkes mutlu mu diyo.kimisi dovuyormus.kimisi sovuyormus. Çok uzun oldu ama ben çıkmaza girdiğim için bu kadar uzattım. Ya istemediğim bi evlilik yapcam, ya ölcem, ya hayırlısıysa olsun dediğim iş olcak, ya kaçıp gitcem artık. Bildiğim tek bir şey var hiçbirinde de mutlu olmadığım..