olur mu ki?

meoww

bebeğim♥
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2012
1.083
1
46
İstanbul
slm kzlar,bilenler vardır inş.bişi danışıcaktım.
ben 9 aylk evliyim ve yeni yeni 1-2 aydır eşimle ilişkiye girebiliyor olduk.
malesef vajinismus olmuştum ve parmak egzersizleriyle atlattm bu durumu.
tabi gebeliğin verdiği bir genişlemeyle yardımı olduğunu da düşünüyorum.
neyse,bu pazt.dr.uma gidicem bebişimn kontrolü için.
yalnız dr.dan bişi istesem çok mu acayip olur??
sorun şu,eşimle bayadr giriyoruz ilişkiye fakat hala kanamam olmadı.
ikimizde biliyoruz esnektir diye,fakat esnek olanların bir kısmı da sonradan zamanla kanayabiliyorlarmış.
dr.uma desem ki beni muayene edip küçük bi rapor yazar mısınız?
eşim çok kızıyor bunu kafama takmama,ben bakir miyim ki-ben snei onun için mi aldm gibi sözler sarfediyor biryandan =))
sağolsun anlayışlı.
bu durum anneannemde il nükse etmiş,dedem assubay okumuş görmüş biri olmasına rağmen tutup kolundan dr.a götürmüş onu ve muayene ettirip raporlatmışlar.ne iğrenç (
annem de de aynı durum olmuş,babam doğulu olmasına rağmen biliyorum ben seni demiş anneme.
fakat 2sindede kanama olmuş daha sonraları.
bnm olmuyor,eşim de biliyor beni ama ilerisinden korkuyorum.ileri de kötü konuşabilir.
sonuçta eski sevgililerimi herşeyimi biliyor,aklına neler geliyordur kmbilir
off napıcam??

bence eşin bişey demiyorsa konuyu uzatma.daha sonra bunu önüme getireceksen yol yakınken doktora gidelim beraber de.sdoğumdan sonra geç olur çünkü.aklında acabalar olacaksa gidin sonra bir ömür boyu seni üzmesin saçmalıklarıyla.sen diyeceğini de gerisi ona kalmış.bu konular malesef hala konuşuluyor çok acı ama naparsın ben seni anlıyorum canım.

sağolsn teşk ederm,o kadar kişi okumuş bi sen cvplamışsın yani.
evt eşime dedm kaçkere saçmalama dedi işte,en iyisi ben daha fazla uzatmıyayım.
gerçi utanıyorum dr.a gitmeye o sebeple.
gerçi gebeliği son zamanına doğru yapılan çatı muayenesinde sorarm bn dr.uma
1 taşla 2 kuş :13:

Bence bu muayeneyi olurken kendini kötü hissetmeyeceksen al raporunu için rahat etmiş olur erkeklerin sağı solu belli olmuyor ilerde bir tartışma esnasında sizi incitecek sözler söyleme ihtimalini ortadan kaldırmış olursunuz.Ama yinede siz bilirsiniz.

ne iğrenç bi durum ya
hakaret resmen
insanın gururuna dokunuyor
al bak raporum da var esneğim ben mi dicem
yapsan bi dert yapmasan da

tatlım bazen esnek olmanın dışında hiç kanaması olmayanlar da oluyor o yüzden çok yazılar yazılmaya başlandı doktorlar tarafından kızlık zarı denilen şey bekaret belirtisi değildir diye.Eşin ilerde kötü şeyler söyler diye kasma sakın kendini öyle birşeyin olcağını sanmam.Böyle şeyler artık önemini çoktan yitirdi insanlar daha bilinçlendi.Sen eğer öyle bir rapor alırsan bence başka durumlarda eşinin sana olan davranışı etkilemiş olursun.Mesela ilerde büyük bir olay olunca haklı olduğun halde onu ispatlamıştın ben istemeden şimdi bunu ispatlamadığına göre yalan söylüyorsun vb. sana karşı kuşku yaratcak düşüncelere sebep olur bu davranışın.Kendi değerini bil bence sana inanıyorsa daha neyi ispatlıycaksın ki inanmayan biri olsa o rapora da sahte rapor der ben bu düğün gecesi ya da o günlerde kan görme hevesine tamamen karşıyım kadınları küçültmeye kimsenin hakkı yok.Bak ne kadar güzel düşünüyor eşin sana güvendiğini belli etmiş kendine bunu yapma bence.

ay o da doğru :26:
en iyisi ben daha konusunu açmıyayım ve de kendimden emin bir şekilde davranayım bundan sonra sorarsa tabi

ben de aynı durumu yaşamıştım yaklaşık 2 ay sonra geldi kan. ama gelene kadar eşime söylediğimde ben sana güveniyorum o neyi ispat edecek diktirmiş de olabilirdin zaman belli, benim için senin sözün önemli demişti ağzım açık kalmıştım. haklıydı. biliyorum zor bir durum ama bu kadar takılma önemli olan eşin ve sen. benim teyzemin de başına gelmiş. doğudalar ve 20 sene öncesi düşün yine de şükür kötü birşey yaşanmamış. hatta şöyle bir anıları var doktoru ilk çocuğunun doğumunda farkedip eşine söyleyince eşi de benim için önemli değil demiş. yani zamana pek de bakmıyor aslında bir de şöyle bir şey var ki erkeklerin ilk ilişkileri olmadığı için aslında beraber oldukları kadının ilk mi değil mi anlıyorlar sanırım ondan çok da sorun etmiyorlar. sen de içini ferah tut.

çok sağolun içim nasl rahatladı,herkes gayet saknce yardmcı olmaya çalşmış.normalde burda böyle konular açnca herkes brbirine giriyor malesef
neyse bnde artk konusunu açmıycam,kurcalamıycam da.çoook teşk.ler ladies

kızlık zarı o gece bozulmayanların doumda patlıyor bunu bılıyor musunuz ..?bnm bı arkadasım vardı mesela erkk arkadasıyla ılıskıye grıodu we son ıolıskısınden hamıle kaldı bnu blmıodu we ustunede erkk arkadası onu kızlık zarı patlamadıı ıcın bozuk dıe nıtelendırdı ve ayrıldı..arkadaımın basına gelen tamamen bır facıa ewlı deıl,erkk arkadası tarafından hamiekaldı ve akabınde terkedıldı cocuun bab olacagından haberı yok aılesı erkk arkadasa onay vermıo,kız napsın mecburen kurtaj yaptrdı ve zarı kurtjda patlamıs..

Allahm facia:96:

Canım çoğu kimse de olabiliyo.
Ben dikkatli bakmasam farketmezdim o kadar açık renkli bi sıvıydı.
çok normal şeyler bunlar,kanla değil hisle anlaşılacak bişey zaten .

Canım çoğu kimse de olabiliyo.
Ben dikkatli bakmasam farketmezdim o kadar açık renkli bi sıvıydı.
çok normal şeyler bunlar,kanla değil hisle anlaşılacak bişey zaten .

valla öyle :/ dündü randevum ya gitmeden önceki gece eşim sordu baktırıcak mısın diye.bnde hayır dedim,istemiyorum.zaten bunu anlamamak büyük aptallık olur dedim. hiçbişi demedi o da.umrumda değil.

Allah korusun tabi ama kavga aninda insanlar ne hale geliyor. İlerde cok sey degisebilir. Ne hale gelebiliyoruz bazen. Cok igrenc bir durum olmasina rağmen baktirmalisin. Doktorunla aran nasil bilmiyorum ama ona soyleyip bebegin muayenesi sirasinda ona soyletebilirsin. Utanilacak birsey yok. Doktora oyle problemler icin gidiliyor ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…