Saç Rengi ve Saç Boyama Ombre felaketi yardım edin(fotoğraflı)

Minemosyneiki

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2015
1
0
29
Merhaba arkadaşlar ben bugün ombre yaptırmak istedim ama olmadı:KK43: saçlarım kumral kalın Telli ve gür.boyasız kendi saçımın üstüne krepe balyaj yaptı saç rengim öyle bir açıldı ki hiç memnun kalmadım. Başka bir işlem yapmadı boya falan kullanmadı ki pek anlamam bu işlerden. Sanki dip boyam gelmiş gibi. Nerdeyse platin sarı olacakmış :KK43: bana bir akıl verin ne yapmam lazım böyle kullanamam koyulaştırmalıyım bu ombre (sözde) düzelir mi? En erken ne zaman boyatmalıyım saçımı ?saçlarım çok zarar görür mü? Allah'tan yanmadı saçlarım. Lütfen yorumlarınızı bekliyorum uyku tutmadı
. image.jpg image.jpg image.jpg

Böyle olabilir mi ?
image.jpg image.jpg image.jpg

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar ben bugün ombre yaptırmak istedim ama olmadı:KK43: saçlarım kumral kalın Telli ve gür.boyasız kendi saçımın üstüne krepe balyaj yaptı saç rengim öyle bir açıldı ki hiç memnun kalmadım. Başka bir işlem yapmadı boya falan kullanmadı ki pek anlamam bu işlerden. Sanki dip boyam gelmiş gibi. Nerdeyse platin sarı olacakmış :KK43: bana bir akıl verin ne yapmam lazım böyle kullanamam koyulaştırmalıyım bu ombre (sözde) düzelir mi? En erken ne zaman boyatmalıyım saçımı ?saçlarım çok zarar görür mü? Allah'tan yanmadı saçlarım. Lütfen yorumlarınızı bekliyorum uyku tutmadı
.Eki Görüntüle 1599483 Eki Görüntüle 1599482 Eki Görüntüle 1599484

Böyle olabilir mi ?
Eki Görüntüle 1599485 Eki Görüntüle 1599486 Eki Görüntüle 1599487
Hiç üzme kendini, bir cila işlemine bakar.Güveniyorsan git kendi kuaförüne, bu renk çok açık oldu ben böyle istememiştim koyult dersin, aşırı beceriksiz bir mahalle kuaförü değilse becerir, para da ödemezsin, sonuçta kendi hatasını telafi ediyor.Güvenmiyorsan da bildiğin başka iyi bir kuaföre git, cila ucuz bir işlem zaten.Foto göstermende fayda var, bazen sözlü olarak doğru ifade edemeyebiliyoruz kendimizi.Murat kolukırık ın sitesinde aynı problem için 8.3 cila tarif ediyordu, bulabilirsen ve cesaret edebilirsen kendin de halledebilirsin.

Saçını sadece açmış ve öyle de bırakmış ama düzeltmek zor değil, açma gibi yıpratmaz.Kittynin dediği gibi sadece cila ile rengini düzeltebilir. Çok belirgin olmayan bir renk de tercih edersen üstteki balyajların kalınlığı da belli olmaz.

Kötü olmuş gerçekten ben senin yerinde olsam kuaföre gidip ben böyle istememiştim deyip düzelttiririm en azından hatasını söylersen senden para almaz diye düşünüyorum .

Aynı benim saçıma uyguladıkları renk çıkmış ortaya... Bu kuaförler hep mi aynı olur. Üstelik benim saçımı kesicem yapacağım modelde daha güzel dıracak diye ısrar edip abuk sunuk bi kesim yapmıştı. Bana da gel cila yapalım bi kaç güne dedi. Gitmeye bile tenezzül etmedim. Sinirden iki gün üst üste saçlarımı boyadım. Kumrala ilk önce. Sonra baktımki soluk iğrenç bir renk çıktı ortaya. Daha önceden boyadığım bronz kahveye boyadım koyulttum biraz saçları. Kesimi de biraz toparlanınca renkler de oturunca kendim ombre yaptım. Bu Loreal Ombre Setiyle. Ve o kada pişman oldumki neden en başta yapmadım diye. O kadar doğal ve güzel bi renk olduki herkes nerde nyaptırdın diye sordu. Ben artık kuaföre güvenmektense kendime güvenmeyi tercih ediyorum.. Uzun zamandır da boya işlemlerini kendim yapıyorum

ayy bana yapılanın aynısı. :KK61: ben de ombre istemiştim de aynen böyle diplerden başlayan sarı yapmıştı salak kuaför. o dip kısımları boyayarak koyultması gerek cila ile olmaz ki...

Aynı benim saçıma uyguladıkları renk çıkmış ortaya... Bu kuaförler hep mi aynı olur. Üstelik benim saçımı kesicem yapacağım modelde daha güzel dıracak diye ısrar edip abuk sunuk bi kesim yapmıştı. Bana da gel cila yapalım bi kaç güne dedi. Gitmeye bile tenezzül etmedim. Sinirden iki gün üst üste saçlarımı boyadım. Kumrala ilk önce. Sonra baktımki soluk iğrenç bir renk çıktı ortaya. Daha önceden boyadığım bronz kahveye boyadım koyulttum biraz saçları. Kesimi de biraz toparlanınca renkler de oturunca kendim ombre yaptım. Bu Loreal Ombre Setiyle. Ve o kada pişman oldumki neden en başta yapmadım diye. O kadar doğal ve güzel bi renk olduki herkes nerde nyaptırdın diye sordu. Ben artık kuaföre güvenmektense kendime güvenmeyi tercih ediyorum.. Uzun zamandır da boya işlemlerini kendim yapıyorum

en iyisini yapmışsınız. bu kuaförler güya bu işin eğitimini alıyor ve para kazanıyor bundan. böyle saçma bir uygulama olabilir mi ya? ombre neredeee bu saç nerede? böyle şeyleri duydukça iyice sinir oluyorum kuaförlere.

Hiç olmamış ombre gibi değil yani... Eğer vaktim var derseniz tekrar kahveye dönüş yapın sonra işin ehli birine yaptırın ombrenizi.

Omreyle alakasi yok ama sari rengi seviyorsan gayette guzel olmus.diplerin koyu olmasi yuzunu canli gosterir bir kac arkadasimda sizinkine benzer gordum cokta yakismisti

İstediğin renkle alakasız olmuş ama boşa üzülme bence yine de o kadar kötü değil. Yani bu saçı görünce uçtaki rengi beğendim ama dipler koyu olduğu için geçis çok sert olmuş diye düşündüm. İstediğin renge işi bilen bir kuaför rahatlıkla geçer çünkü saçların açık renk olmuş istediğin renkse daha koyu bir renk, bal köpüğü mü oluyor her neyse işte olur bence açtırmadan üstüne renk atılınca yanma da olmaz zaten. Bence çok da güzel olacak

Arkadaşlar ben tam 1350 lira ödedim ve aynı işlemi yaptı hatta saçımın diplerini bile boyamadı. Uçları böyle açtı bıraktı. Dipler kendi rengim koyu aralar açık kumral sonra sarı falan karman çorman. Sarılık bazı yerler yumurta gibi çiğ değişik bir renk. Hiç havalı değil. Bir kat boyasam alttan sarılar çıksa açık kumral hangi renk olur ki? kumral 7.0, 7.3 veya..? yeşillensin de istemiyorum. Özellikle inoa'dan önerebileceğiniz bir ton var mı?

Açıp bırakmış ne tonlarda bir ombre istemiştiniz ona bıraksanız bile açtıktan sonra üstünden renk geçmesi lazım kendiniz rastgele boyamışsınız gibi bir görüntü olmuş fön cekip bakarsanız zaten daha iyi anlarsınız ayrica ombre için cok üstten başlamış 😐 Bence ayni kuaföre gidip memnun kalmadiginizi söyleyin bu ombre değil çünkü

X